Pro Touring Vloerpompen Druk meter - Zwart

€ 35,49 € 30,17

Bespaar 15% (-€ 5,32)

5-6 Werkdagen

Specificaties Pro Touring Vloerpompen Druk meter - Zwart

  • Materiaal: roestvrij staal
  • Presta / Schrader dubbele kop
  • Maximale druk: 11 Bar / 160 PSI
  • Inclusief analoge manometer
  • Nauwkeurigheid: ± 0,5- 0,7 bar I ± 8-10 PSI
  • Volume: 450
  • Inflatortype: vloer
  • Kunststof stuur

Omschrijving

De Pro Touring Vloerpompen Druk meter Zwart is een uitstekende keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een betrouwbare en duurzame vloerpomp. Deze pomp is gemaakt van roestvrij staal en heeft een Presta / Schrader dubbele kop, waardoor hij geschikt is voor alle soorten fietsbanden.

Met een maximale druk van 11 Bar / 160 PSI en een nauwkeurigheid van ± 0,5- 0,7 bar I ± 8-10 PSI, kunt u er zeker van zijn dat uw banden altijd op de juiste spanning zijn. De pomp wordt geleverd met een analoge manometer, zodat u de druk nauwkeurig kunt aflezen.

De Pro Touring Vloerpompen Druk meter Zwart heeft een volume van 450 en is een vloerpomp, wat betekent dat u hem op de grond kunt plaatsen voor extra stabiliteit tijdens het oppompen van uw banden. De kunststof stuur zorgt voor een comfortabele grip tijdens het pompen.

Over PRO

De producten die in PRO, op de fietsmarkt, zijn gelanceerd, zijn het resultaat van constant onderzoek, ontwikkeling en tests, waarbij ze de nieuwste materialen en ontwerptechnologieën gebruiken. Van professionele atleten tot casual fietsers, of je nu racet of fietst om te winkelen, PRO-componenten helpen je om het meeste uit je fiets te halen. Krijg de perfecte pasvorm. Kies het meest comfortabele zadel. En houd je fiets in perfecte staat met PRO-componenten, gereedschappen en accessoires.

Terwijl PRO elite rijders sponsort en ondersteunt, van World Tour teams tot downhill mountainbike freestylers, zijn het rijders zoals jij die alles motiveren wat PRO doet. We begrijpen dat elke rijder unieke behoeften heeft, gedreven door persoonlijke doelen en individuele anatomie. Daarom blijven we onze producten verbeteren, zodat je morgen nog meer uit je fiets kunt halen.

Reviews Pro Touring Vloerpompen Druk meter - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Pro Touring Vloerpompen Druk meter - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten