PRO Tharsis 3Five Mini Rise Carbon Stuur 780 mm - Zwart

€ 199,99 € 144,99

Bespaar 28% (-€ 55,00)

5-6 Werkdagen

Specificaties PRO Tharsis 3Five Mini Rise Carbon Stuur 780 mm - Zwart

  • Materiaal: koolstof
  • Breedte: 780 mm
  • Diameter: 35mm
  • Rughoek: 9 graden
  • Vooruitgangshoek: 4 graden
  • Stijging: 10 mm
  • Gewicht: 195g

Omschrijving

De PRO Tharsis 3Five Mini Rise Carbon Stuur 780 mm Zwart is een hoogwaardig stuur voor de serieuze fietser. Het stuur is gemaakt van koolstof, wat zorgt voor een lichtgewicht en duurzaam ontwerp. Met een breedte van 780 mm biedt dit stuur voldoende ruimte om comfortabel te kunnen fietsen.

De diameter van het stuur is 35mm, wat zorgt voor een stevige en stabiele grip. De rughoek van 9 graden en de vooruitgangshoek van 4 graden zorgen voor een comfortabele en ergonomische houding tijdens het fietsen. De stijging van 10 mm zorgt voor een optimale controle over de fiets.

Met een gewicht van slechts 195g is dit stuur een uitstekende keuze voor de fanatieke fietser die op zoek is naar een hoogwaardig en betrouwbaar stuur. De PRO Tharsis 3Five Mini Rise Carbon Stuur 780 mm Zwart is een must-have voor iedereen die serieus bezig is met fietsen en op zoek is naar de beste kwaliteit en prestaties.

Over PRO

De producten die in PRO, op de fietsmarkt, zijn gelanceerd, zijn het resultaat van constant onderzoek, ontwikkeling en tests, waarbij ze de nieuwste materialen en ontwerptechnologieën gebruiken. Van professionele atleten tot casual fietsers, of je nu racet of fietst om te winkelen, PRO-componenten helpen je om het meeste uit je fiets te halen. Krijg de perfecte pasvorm. Kies het meest comfortabele zadel. En houd je fiets in perfecte staat met PRO-componenten, gereedschappen en accessoires.

Terwijl PRO elite rijders sponsort en ondersteunt, van World Tour teams tot downhill mountainbike freestylers, zijn het rijders zoals jij die alles motiveren wat PRO doet. We begrijpen dat elke rijder unieke behoeften heeft, gedreven door persoonlijke doelen en individuele anatomie. Daarom blijven we onze producten verbeteren, zodat je morgen nog meer uit je fiets kunt halen.

Reviews PRO Tharsis 3Five Mini Rise Carbon Stuur 780 mm - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die PRO Tharsis 3Five Mini Rise Carbon Stuur 780 mm - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten