Pro Fietsgereedschap Set Schroevendraaiers x4 . instellen

€ 26,49 € 22,52

Bespaar 15% (-€ 3,97)

5-6 Werkdagen

Specificaties Pro Fietsgereedschap Set Schroevendraaiers x4 . instellen

  • Materiaal: staal
  • Bevat 4 schroevendraaiers
  • Perfecte micro-aanpassingen nodig voor schakelen met 11 en 12 versnellingen
  • 2 Zeshoekige schroevendraaiers 2 en 2,5
  • 1 Japanse industriële norm nr. 1
  • 1 platte schroevendraaier

Omschrijving

Deze Pro Fietsgereedschap Set Schroevendraaiers x4 is een must-have voor elke fietser. De set bevat vier schroevendraaiers van hoogwaardig staal, die perfect zijn voor micro-aanpassingen die nodig zijn voor het schakelen met 11 en 12 versnellingen.

De set bevat twee zeshoekige schroevendraaiers van 2 en 2,5, een Japanse industriële norm nr. 1 en een platte schroevendraaier. Met deze set heb je alles wat je nodig hebt om kleine reparaties aan je fiets uit te voeren en ervoor te zorgen dat je fiets altijd in topconditie is.

De schroevendraaiers zijn van hoge kwaliteit en duurzaam, waardoor ze lang meegaan en je erop kunt vertrouwen dat ze altijd goed werken. Of je nu een professionele fietser bent of gewoon een enthousiaste amateur, deze Pro Fietsgereedschap Set Schroevendraaiers x4 is een onmisbaar gereedschap voor elke fietser.

Over PRO

De producten die in PRO, op de fietsmarkt, zijn gelanceerd, zijn het resultaat van constant onderzoek, ontwikkeling en tests, waarbij ze de nieuwste materialen en ontwerptechnologieën gebruiken. Van professionele atleten tot casual fietsers, of je nu racet of fietst om te winkelen, PRO-componenten helpen je om het meeste uit je fiets te halen. Krijg de perfecte pasvorm. Kies het meest comfortabele zadel. En houd je fiets in perfecte staat met PRO-componenten, gereedschappen en accessoires.

Terwijl PRO elite rijders sponsort en ondersteunt, van World Tour teams tot downhill mountainbike freestylers, zijn het rijders zoals jij die alles motiveren wat PRO doet. We begrijpen dat elke rijder unieke behoeften heeft, gedreven door persoonlijke doelen en individuele anatomie. Daarom blijven we onze producten verbeteren, zodat je morgen nog meer uit je fiets kunt halen.

Reviews Pro Fietsgereedschap Set Schroevendraaiers x4 . instellen

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Pro Fietsgereedschap Set Schroevendraaiers x4 . instellen kochten, kochten ook

Recent bekeken producten