Pro RS-11 Balhoofd Lagers x2 1-1/8" - Zilver

€ 18,99 € 16,14

Bespaar 15% (-€ 2,85)

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Pro RS-11 Balhoofd Lagers x2 1-1/8" - Zilver

  • Bevat 2 stuks
  • Materiaal: staal
  • Buitendiameter: 40mm
  • Binnendiameter: 30mm
  • Dikte: 6 mm
  • Gewicht per stuk: 18 gram

Omschrijving

De Pro RS-11 Balhoofd Lagers x2 1-1/8" Zilver zijn de perfecte lagers voor jouw fiets. Deze set bevat 2 stuks en is gemaakt van hoogwaardig staal. De buitenste diameter van de lagers is 40mm en de binnenste diameter is 30mm. De dikte van de lagers is 6mm en het gewicht per stuk is slechts 18 gram.

Deze lagers zijn ontworpen om de beste prestaties te leveren en zijn geschikt voor verschillende soorten fietsen. Ze zijn duurzaam en betrouwbaar, waardoor je erop kunt vertrouwen dat ze lang meegaan. De Pro RS-11 Balhoofd Lagers x2 1-1/8" Zilver zijn een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar hoogwaardige lagers voor zijn fiets.

Als je op zoek bent naar lagers die je fiets soepeler laten rijden en de levensduur van je fiets verlengen, dan zijn de Pro RS-11 Balhoofd Lagers x2 1-1/8" Zilver de perfecte keuze. Ze zijn gemakkelijk te installeren en zorgen voor een betere prestatie van je fiets. Bestel ze vandaag nog en ervaar het verschil!

Over PRO

De producten die in PRO, op de fietsmarkt, zijn gelanceerd, zijn het resultaat van constant onderzoek, ontwikkeling en tests, waarbij ze de nieuwste materialen en ontwerptechnologieën gebruiken. Van professionele atleten tot casual fietsers, of je nu racet of fietst om te winkelen, PRO-componenten helpen je om het meeste uit je fiets te halen. Krijg de perfecte pasvorm. Kies het meest comfortabele zadel. En houd je fiets in perfecte staat met PRO-componenten, gereedschappen en accessoires.

Terwijl PRO elite rijders sponsort en ondersteunt, van World Tour teams tot downhill mountainbike freestylers, zijn het rijders zoals jij die alles motiveren wat PRO doet. We begrijpen dat elke rijder unieke behoeften heeft, gedreven door persoonlijke doelen en individuele anatomie. Daarom blijven we onze producten verbeteren, zodat je morgen nog meer uit je fiets kunt halen.

Reviews Pro RS-11 Balhoofd Lagers x2 1-1/8" - Zilver

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Pro RS-11 Balhoofd Lagers x2 1-1/8" - Zilver kochten, kochten ook

Recent bekeken producten