Pro Balhoofd Onderste adapter ZS56 30mm - Zwart

€ 49,99 € 34,99

Bespaar 30% (-€ 15,00)

5-6 Werkdagen

Specificaties Pro Balhoofd Onderste adapter ZS56 30mm - Zwart

  • Lagere stuurpatroon van hoge kwaliteit
  • Dubbel afgedicht lager
  • Stalen lagers
  • Geanodiseerde aluminium doppen
  • Converterkits beschikbaar voor 1,5 "balhoofdbuis met 1 1/8" kop
  • Diameter: 30mm
  • Materiaal: staal

Omschrijving

De Pro Balhoofd Onderste adapter ZS56 30mm Zwart is een hoogwaardige stuurpatroon die perfect is voor fietsliefhebbers. Het is voorzien van een dubbel afgedicht lager en stalen lagers die zorgen voor een soepele en betrouwbare werking. De geanodiseerde aluminium doppen geven het een stijlvolle uitstraling en maken het duurzaam en bestand tegen slijtage.

Deze adapter is geschikt voor een balhoofdbuis met een diameter van 30mm en is gemaakt van staal, wat zorgt voor een stevige constructie. Het is ook mogelijk om converterkits te gebruiken voor een 1,5 "balhoofdbuis met 1 1/8" kop, waardoor het compatibel is met verschillende soorten fietsen.

Als je op zoek bent naar een betrouwbare en duurzame stuurpatroon voor je fiets, dan is de Pro Balhoofd Onderste adapter ZS56 30mm Zwart een uitstekende keuze. Het biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en is een must-have voor elke serieuze fietser.

Over PRO

De producten die in PRO, op de fietsmarkt, zijn gelanceerd, zijn het resultaat van constant onderzoek, ontwikkeling en tests, waarbij ze de nieuwste materialen en ontwerptechnologieën gebruiken. Van professionele atleten tot casual fietsers, of je nu racet of fietst om te winkelen, PRO-componenten helpen je om het meeste uit je fiets te halen. Krijg de perfecte pasvorm. Kies het meest comfortabele zadel. En houd je fiets in perfecte staat met PRO-componenten, gereedschappen en accessoires.

Terwijl PRO elite rijders sponsort en ondersteunt, van World Tour teams tot downhill mountainbike freestylers, zijn het rijders zoals jij die alles motiveren wat PRO doet. We begrijpen dat elke rijder unieke behoeften heeft, gedreven door persoonlijke doelen en individuele anatomie. Daarom blijven we onze producten verbeteren, zodat je morgen nog meer uit je fiets kunt halen.

Reviews Pro Balhoofd Onderste adapter ZS56 30mm - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Pro Balhoofd Onderste adapter ZS56 30mm - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten