PRO Missile Tri Clip-On Opzetstuur 314 mm - Zwart

€ 189,99 € 134,99

Bespaar 29% (-€ 55,00)

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties PRO Missile Tri Clip-On Opzetstuur 314 mm - Zwart

  • Materiaal: aluminium
  • Diameter: 31,8 mm
  • Breedte: 314 mm
  • Gewicht: 340 gram
  • Geschikt voor triatlon en tijdritten
  • Meervoudig verstelbare beugels
  • 10 mm zachte oorkussens
  • Schuimkussens
  • Naar binnen kantelen van extensions

Omschrijving

De PRO Missile Tri Clip-On Opzetstuur is een uitstekende keuze voor triatlon- en tijdritfietsers die op zoek zijn naar een aerodynamische en comfortabele rijervaring. Dit opzetstuur is gemaakt van hoogwaardig aluminium en heeft een diameter van 31,8 mm en een breedte van 314 mm. Het weegt slechts 340 gram, waardoor het een lichtgewicht optie is voor fietsers die op zoek zijn naar snelheid.

De meervoudig verstelbare beugels maken het mogelijk om het opzetstuur aan te passen aan de individuele behoeften van de fietser. De 10 mm zachte oorkussens en schuimkussens zorgen voor extra comfort tijdens lange ritten. Bovendien kan het opzetstuur naar binnen worden gekanteld, waardoor de fietser een nog aerodynamischer positie kan aannemen.

Al met al is de PRO Missile Tri Clip-On Opzetstuur een geweldige keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een aerodynamische en comfortabele rijervaring tijdens triatlons en tijdritten. Het is een duurzaam en betrouwbaar opzetstuur dat zeker aan de verwachtingen zal voldoen.

Over PRO

De producten die in PRO, op de fietsmarkt, zijn gelanceerd, zijn het resultaat van constant onderzoek, ontwikkeling en tests, waarbij ze de nieuwste materialen en ontwerptechnologieën gebruiken. Van professionele atleten tot casual fietsers, of je nu racet of fietst om te winkelen, PRO-componenten helpen je om het meeste uit je fiets te halen. Krijg de perfecte pasvorm. Kies het meest comfortabele zadel. En houd je fiets in perfecte staat met PRO-componenten, gereedschappen en accessoires.

Terwijl PRO elite rijders sponsort en ondersteunt, van World Tour teams tot downhill mountainbike freestylers, zijn het rijders zoals jij die alles motiveren wat PRO doet. We begrijpen dat elke rijder unieke behoeften heeft, gedreven door persoonlijke doelen en individuele anatomie. Daarom blijven we onze producten verbeteren, zodat je morgen nog meer uit je fiets kunt halen.

Reviews PRO Missile Tri Clip-On Opzetstuur 314 mm - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die PRO Missile Tri Clip-On Opzetstuur 314 mm - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten