Pro Mini Tool Multifunctioneel gereedschap 6 functies

€ 12,99 € 8,99

Bespaar 31% (-€ 4,00)

5-6 Werkdagen

Specificaties Pro Mini Tool Multifunctioneel gereedschap 6 functies

  • Materiaal: staal
  • Bevat 6 functies
  • Compacte behuizing van hars
  • 4 inbus: 3, 4, 5 en 6
  • 2 Schroevendraaiers: PH2 en plat

Omschrijving

De Pro Mini Tool Multifunctioneel gereedschap 6 functies is een handig en compact gereedschap dat onmisbaar is voor elke fietser. Het gereedschap is gemaakt van duurzaam staal en bevat 6 verschillende functies, waaronder 4 inbussleutels en 2 schroevendraaiers.

De compacte behuizing van hars zorgt ervoor dat het gereedschap gemakkelijk mee te nemen is tijdens het fietsen. Het past gemakkelijk in een zadeltas of in de achterzak van een fietsshirt.

Met de 4 inbussleutels van 3, 4, 5 en 6 en de 2 schroevendraaiers (PH2 en plat) kun je de meeste reparaties aan je fiets uitvoeren. Of je nu onderweg bent of thuis aan het sleutelen bent, met de Pro Mini Tool Multifunctioneel gereedschap 6 functies ben je altijd goed voorbereid.

Over PRO

De producten die in PRO, op de fietsmarkt, zijn gelanceerd, zijn het resultaat van constant onderzoek, ontwikkeling en tests, waarbij ze de nieuwste materialen en ontwerptechnologieën gebruiken. Van professionele atleten tot casual fietsers, of je nu racet of fietst om te winkelen, PRO-componenten helpen je om het meeste uit je fiets te halen. Krijg de perfecte pasvorm. Kies het meest comfortabele zadel. En houd je fiets in perfecte staat met PRO-componenten, gereedschappen en accessoires.

Terwijl PRO elite rijders sponsort en ondersteunt, van World Tour teams tot downhill mountainbike freestylers, zijn het rijders zoals jij die alles motiveren wat PRO doet. We begrijpen dat elke rijder unieke behoeften heeft, gedreven door persoonlijke doelen en individuele anatomie. Daarom blijven we onze producten verbeteren, zodat je morgen nog meer uit je fiets kunt halen.

Reviews Pro Mini Tool Multifunctioneel gereedschap 6 functies

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Pro Mini Tool Multifunctioneel gereedschap 6 functies kochten, kochten ook

Recent bekeken producten