PRO Koryak Carbon Flat Top Stuur 740 mm - Zwart

€ 159,99 € 119,99

Bespaar 25% (-€ 40,00)

5-6 Werkdagen

Specificaties PRO Koryak Carbon Flat Top Stuur 740 mm - Zwart

  • Materiaal: koolstof
  • Breedte: 740 mm
  • Diameter: 31,8 mm
  • Stijging: 5 mm
  • Terugslaghoek: 9 graden
  • Opening: 5 graden
  • Gewicht: 170g
  • Het kan worden gesneden door de markeringen die duidelijk de snijplaats aangeven en zo de breedte aanpassen

Omschrijving

De PRO Koryak Carbon Flat Top Stuur 740 mm Zwart is een hoogwaardig stuur voor fietsers die op zoek zijn naar een lichtgewicht en duurzaam stuur. Het stuur is gemaakt van koolstofvezel, wat zorgt voor een uitstekende stijfheid en een laag gewicht van slechts 170 gram.

Met een breedte van 740 mm en een diameter van 31,8 mm biedt dit stuur een comfortabele en stabiele grip tijdens het fietsen. De stijging van 5 mm en de terugslaghoek van 9 graden zorgen voor een optimale positie op de fiets, terwijl de opening van 5 graden zorgt voor een natuurlijke polshouding.

Het stuur kan worden aangepast aan de persoonlijke voorkeur van de fietser door het te snijden op de markeringen die duidelijk de snijplaats aangeven. Dit maakt het mogelijk om de breedte van het stuur aan te passen aan de individuele behoeften van de fietser.

Over PRO

De producten die in PRO, op de fietsmarkt, zijn gelanceerd, zijn het resultaat van constant onderzoek, ontwikkeling en tests, waarbij ze de nieuwste materialen en ontwerptechnologieën gebruiken. Van professionele atleten tot casual fietsers, of je nu racet of fietst om te winkelen, PRO-componenten helpen je om het meeste uit je fiets te halen. Krijg de perfecte pasvorm. Kies het meest comfortabele zadel. En houd je fiets in perfecte staat met PRO-componenten, gereedschappen en accessoires.

Terwijl PRO elite rijders sponsort en ondersteunt, van World Tour teams tot downhill mountainbike freestylers, zijn het rijders zoals jij die alles motiveren wat PRO doet. We begrijpen dat elke rijder unieke behoeften heeft, gedreven door persoonlijke doelen en individuele anatomie. Daarom blijven we onze producten verbeteren, zodat je morgen nog meer uit je fiets kunt halen.

Reviews PRO Koryak Carbon Flat Top Stuur 740 mm - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die PRO Koryak Carbon Flat Top Stuur 740 mm - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten