Pro Koryak Zadelpen 31,6 mm 20 mm - Zwart

€ 65,49 € 55,67

Bespaar 15% (-€ 9,82)

5-6 Werkdagen

Specificaties Pro Koryak Zadelpen 31,6 mm 20 mm - Zwart

  • Materiaal: aluminium
  • Diameter: 31,6 mm
  • Lengte: 400 mm
  • Gewicht: 290 gram
  • Verschuiving: 20 mm
  • Enkelschroefs klemsysteem
  • Compatibel met Shimano Di2 ingebouwde batterij

Omschrijving

De Pro Koryak Zadelpen 31,6 mm 20 mm Zwart is een hoogwaardige zadelpen die perfect is voor fietsers die op zoek zijn naar een betrouwbare en duurzame oplossing. Deze zadelpen is gemaakt van aluminium en heeft een diameter van 31,6 mm, waardoor hij geschikt is voor de meeste fietsen. Met een lengte van 400 mm is deze zadelpen geschikt voor zowel lange als korte ritten.

De Pro Koryak Zadelpen 31,6 mm 20 mm Zwart weegt slechts 290 gram, waardoor hij licht en gemakkelijk te hanteren is. De verschuiving van 20 mm zorgt voor extra comfort tijdens het fietsen, waardoor je langer kunt blijven rijden zonder last te krijgen van je rug of nek.

Deze zadelpen is voorzien van een enkelschroefs klemsysteem, waardoor hij gemakkelijk te installeren en te gebruiken is. Bovendien is de Pro Koryak Zadelpen 31,6 mm 20 mm Zwart compatibel met de Shimano Di2 ingebouwde batterij, waardoor hij perfect is voor fietsers die op zoek zijn naar een geavanceerde en moderne oplossing.

Over PRO

De producten die in PRO, op de fietsmarkt, zijn gelanceerd, zijn het resultaat van constant onderzoek, ontwikkeling en tests, waarbij ze de nieuwste materialen en ontwerptechnologieën gebruiken. Van professionele atleten tot casual fietsers, of je nu racet of fietst om te winkelen, PRO-componenten helpen je om het meeste uit je fiets te halen. Krijg de perfecte pasvorm. Kies het meest comfortabele zadel. En houd je fiets in perfecte staat met PRO-componenten, gereedschappen en accessoires.

Terwijl PRO elite rijders sponsort en ondersteunt, van World Tour teams tot downhill mountainbike freestylers, zijn het rijders zoals jij die alles motiveren wat PRO doet. We begrijpen dat elke rijder unieke behoeften heeft, gedreven door persoonlijke doelen en individuele anatomie. Daarom blijven we onze producten verbeteren, zodat je morgen nog meer uit je fiets kunt halen.

Reviews Pro Koryak Zadelpen 31,6 mm 20 mm - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Pro Koryak Zadelpen 31,6 mm 20 mm - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten