Pro Koryak Zadelpen 31,6 mm 0 mm - Zwart

€ 65,49 € 55,67

Bespaar 15% (-€ 9,82)

5-6 Werkdagen

Specificaties Pro Koryak Zadelpen 31,6 mm 0 mm - Zwart

  • Materiaal: aluminium
  • Diameter: 31,6 mm
  • Lengte: 400 mm
  • Gewicht: 290 gram
  • Offset: 0 mm
  • Enkelschroefs klemsysteem
  • Compatibel met Shimano Di2 ingebouwde batterij

Omschrijving

De Pro Koryak Zadelpen is een hoogwaardige zadelpen die speciaal is ontworpen voor fietsers die op zoek zijn naar een betrouwbare en duurzame oplossing voor hun fiets. Deze zadelpen is gemaakt van hoogwaardig aluminium en heeft een diameter van 31,6 mm, waardoor hij geschikt is voor de meeste fietsen.

Met een lengte van 400 mm is deze zadelpen geschikt voor de meeste fietsers en biedt hij voldoende ruimte om de hoogte van het zadel aan te passen. Bovendien weegt deze zadelpen slechts 290 gram, waardoor hij licht genoeg is om de prestaties van uw fiets niet te beïnvloeden.

De Pro Koryak Zadelpen heeft een offset van 0 mm, wat betekent dat het zadel recht boven de zadelpen staat. Dit zorgt voor een comfortabele en efficiënte zitpositie tijdens het fietsen. Bovendien heeft deze zadelpen een enkelschroefs klemsysteem, waardoor hij gemakkelijk te installeren en te gebruiken is.

Deze zadelpen is ook compatibel met de Shimano Di2 ingebouwde batterij, waardoor hij geschikt is voor fietsers die gebruik maken van elektronische schakelsystemen. Kortom, de Pro Koryak Zadelpen is een uitstekende keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een betrouwbare en duurzame zadelpen voor hun fiets.

Over PRO

De producten die in PRO, op de fietsmarkt, zijn gelanceerd, zijn het resultaat van constant onderzoek, ontwikkeling en tests, waarbij ze de nieuwste materialen en ontwerptechnologieën gebruiken. Van professionele atleten tot casual fietsers, of je nu racet of fietst om te winkelen, PRO-componenten helpen je om het meeste uit je fiets te halen. Krijg de perfecte pasvorm. Kies het meest comfortabele zadel. En houd je fiets in perfecte staat met PRO-componenten, gereedschappen en accessoires.

Terwijl PRO elite rijders sponsort en ondersteunt, van World Tour teams tot downhill mountainbike freestylers, zijn het rijders zoals jij die alles motiveren wat PRO doet. We begrijpen dat elke rijder unieke behoeften heeft, gedreven door persoonlijke doelen en individuele anatomie. Daarom blijven we onze producten verbeteren, zodat je morgen nog meer uit je fiets kunt halen.

Reviews Pro Koryak Zadelpen 31,6 mm 0 mm - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Pro Koryak Zadelpen 31,6 mm 0 mm - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten