Pro Koryak Zadelpen 30,9 mm 0 mm - Zwart

€ 67,49 € 57,37

Bespaar 15% (-€ 10,12)

5-6 Werkdagen

Specificaties Pro Koryak Zadelpen 30,9 mm 0 mm - Zwart

  • Materiaal: aluminium
  • Diameter: 30,9 mm
  • Lengte: 400 mm
  • Gewicht: 280 gram
  • Offset: 0 mm
  • Enkelschroefs klemsysteem
  • Compatibel met Shimano Di2 ingebouwde batterij

Omschrijving

De Pro Koryak Zadelpen is een hoogwaardige zadelpen die speciaal is ontworpen voor fietsers die op zoek zijn naar een betrouwbare en duurzame oplossing voor hun fiets. Deze zadelpen is gemaakt van hoogwaardig aluminium en heeft een diameter van 30,9 mm, waardoor hij geschikt is voor de meeste fietsen.

Met een lengte van 400 mm is deze zadelpen geschikt voor de meeste fietsers en biedt hij voldoende ruimte om de hoogte van het zadel aan te passen. Bovendien weegt deze zadelpen slechts 280 gram, waardoor hij licht en gemakkelijk te hanteren is.

De Pro Koryak Zadelpen heeft een offset van 0 mm, wat betekent dat hij recht is en geen hoek heeft. Dit maakt hem ideaal voor fietsers die op zoek zijn naar een zadelpen die hen een comfortabele en stabiele rit biedt. Bovendien heeft deze zadelpen een enkelschroefs klemsysteem, waardoor hij gemakkelijk te installeren en te gebruiken is.

Als kers op de taart is de Pro Koryak Zadelpen compatibel met de Shimano Di2 ingebouwde batterij, waardoor hij een uitstekende keuze is voor fietsers die op zoek zijn naar een zadelpen die hen de beste prestaties en functionaliteit biedt. Kortom, als je op zoek bent naar een hoogwaardige en betrouwbare zadelpen voor je fiets, dan is de Pro Koryak Zadelpen zeker de moeite waard om te overwegen.

Over PRO

De producten die in PRO, op de fietsmarkt, zijn gelanceerd, zijn het resultaat van constant onderzoek, ontwikkeling en tests, waarbij ze de nieuwste materialen en ontwerptechnologieën gebruiken. Van professionele atleten tot casual fietsers, of je nu racet of fietst om te winkelen, PRO-componenten helpen je om het meeste uit je fiets te halen. Krijg de perfecte pasvorm. Kies het meest comfortabele zadel. En houd je fiets in perfecte staat met PRO-componenten, gereedschappen en accessoires.

Terwijl PRO elite rijders sponsort en ondersteunt, van World Tour teams tot downhill mountainbike freestylers, zijn het rijders zoals jij die alles motiveren wat PRO doet. We begrijpen dat elke rijder unieke behoeften heeft, gedreven door persoonlijke doelen en individuele anatomie. Daarom blijven we onze producten verbeteren, zodat je morgen nog meer uit je fiets kunt halen.

Reviews Pro Koryak Zadelpen 30,9 mm 0 mm - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Pro Koryak Zadelpen 30,9 mm 0 mm - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten