Pro Koryak Zadelpen 27,2 mm 20 mm - Zwart

€ 67,49 € 57,37

Bespaar 15% (-€ 10,12)

5-6 Werkdagen

Specificaties Pro Koryak Zadelpen 27,2 mm 20 mm - Zwart

  • Materiaal: aluminium
  • Diameter: 27,2 mm
  • Lengte: 400 mm
  • Gewicht: 246 gram
  • Verschuiving: 20 mm
  • Enkelschroefs klemsysteem
  • Compatibel met Shimano Di2 ingebouwde batterij

Omschrijving

De Pro Koryak Zadelpen is een uitstekende keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een betrouwbare en duurzame zadelpen. Deze zadelpen is gemaakt van hoogwaardig aluminium en heeft een diameter van 27,2 mm en een lengte van 400 mm. Met een gewicht van slechts 246 gram is deze zadelpen licht genoeg om de prestaties van uw fiets niet te beïnvloeden.

Een van de belangrijkste kenmerken van de Pro Koryak Zadelpen is de verschuiving van 20 mm. Dit betekent dat u de hoogte van uw zadel met 20 mm kunt aanpassen, wat zorgt voor een comfortabelere rijervaring. Bovendien heeft deze zadelpen een enkelschroefs klemsysteem, wat betekent dat u de zadelpen snel en gemakkelijk kunt aanpassen zonder dat u meerdere schroeven hoeft los te draaien.

De Pro Koryak Zadelpen is ook compatibel met de Shimano Di2 ingebouwde batterij, wat betekent dat u deze zadelpen kunt gebruiken met een breed scala aan fietsen en accessoires. Of u nu een professionele fietser bent of gewoon op zoek bent naar een betrouwbare en duurzame zadelpen voor uw dagelijkse ritten, de Pro Koryak Zadelpen is een uitstekende keuze.

Over PRO

De producten die in PRO, op de fietsmarkt, zijn gelanceerd, zijn het resultaat van constant onderzoek, ontwikkeling en tests, waarbij ze de nieuwste materialen en ontwerptechnologieën gebruiken. Van professionele atleten tot casual fietsers, of je nu racet of fietst om te winkelen, PRO-componenten helpen je om het meeste uit je fiets te halen. Krijg de perfecte pasvorm. Kies het meest comfortabele zadel. En houd je fiets in perfecte staat met PRO-componenten, gereedschappen en accessoires.

Terwijl PRO elite rijders sponsort en ondersteunt, van World Tour teams tot downhill mountainbike freestylers, zijn het rijders zoals jij die alles motiveren wat PRO doet. We begrijpen dat elke rijder unieke behoeften heeft, gedreven door persoonlijke doelen en individuele anatomie. Daarom blijven we onze producten verbeteren, zodat je morgen nog meer uit je fiets kunt halen.

Reviews Pro Koryak Zadelpen 27,2 mm 20 mm - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Pro Koryak Zadelpen 27,2 mm 20 mm - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten