Pro IS42 Balhoofd Bovenkant 28,6 mm - Zwart

€ 30,49 € 25,92

Bespaar 15% (-€ 4,57)

5-6 Werkdagen

Specificaties Pro IS42 Balhoofd Bovenkant 28,6 mm - Zwart

  • Premium stuurpatroon van hoge kwaliteit
  • Dubbel afgedicht lager
  • Stalen lagers
  • Geanodiseerde aluminium doppen
  • Inclusief stekker
  • Diameter: 28,6 mm
  • Materiaal: staal

Omschrijving

De Pro IS42 Balhoofd Bovenkant 28,6 mm Zwart is een hoogwaardig stuurpatroon van premium kwaliteit. Dit balhoofd is voorzien van een dubbel afgedicht lager en stalen lagers, wat zorgt voor een soepele en stabiele werking. De geanodiseerde aluminium doppen geven het balhoofd een strakke en moderne uitstraling.

De Pro IS42 Balhoofd Bovenkant 28,6 mm Zwart wordt geleverd inclusief stekker, waardoor de installatie eenvoudig en snel verloopt. De diameter van het balhoofd is 28,6 mm en het materiaal is staal, wat zorgt voor een stevige en duurzame constructie.

Met de Pro IS42 Balhoofd Bovenkant 28,6 mm Zwart ben je verzekerd van een hoogwaardig stuurpatroon dat zorgt voor een optimale controle en stabiliteit tijdens het fietsen. Dit balhoofd is geschikt voor verschillende soorten fietsen en is een must-have voor elke serieuze fietser.

Over PRO

De producten die in PRO, op de fietsmarkt, zijn gelanceerd, zijn het resultaat van constant onderzoek, ontwikkeling en tests, waarbij ze de nieuwste materialen en ontwerptechnologieën gebruiken. Van professionele atleten tot casual fietsers, of je nu racet of fietst om te winkelen, PRO-componenten helpen je om het meeste uit je fiets te halen. Krijg de perfecte pasvorm. Kies het meest comfortabele zadel. En houd je fiets in perfecte staat met PRO-componenten, gereedschappen en accessoires.

Terwijl PRO elite rijders sponsort en ondersteunt, van World Tour teams tot downhill mountainbike freestylers, zijn het rijders zoals jij die alles motiveren wat PRO doet. We begrijpen dat elke rijder unieke behoeften heeft, gedreven door persoonlijke doelen en individuele anatomie. Daarom blijven we onze producten verbeteren, zodat je morgen nog meer uit je fiets kunt halen.

Reviews Pro IS42 Balhoofd Bovenkant 28,6 mm - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Pro IS42 Balhoofd Bovenkant 28,6 mm - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten