• Leegverkoop

Pro Gravity Balhoofd Onderkant 40mm - Zwart

€ 56,99 € 29,99

Bespaar 47% (-€ 27,00)

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Pro Gravity Balhoofd Onderkant 40mm - Zwart

  • Lagere stuurpatroon van hoge kwaliteit
  • Dubbel afgedicht lager
  • Stalen lagers
  • Geanodiseerde aluminium doppen
  • Converterkits beschikbaar voor 1,5 "balhoofdbuis met 1 1/8" kop
  • Diameter: 40mm
  • Materiaal: staal

Omschrijving

De Pro Gravity Balhoofd Onderkant 40mm Zwart is een hoogwaardig stuurpatroon dat perfect is voor fietsers die op zoek zijn naar een betrouwbare en duurzame oplossing. Dit stuurpatroon is voorzien van een dubbel afgedicht lager en stalen lagers, waardoor het bestand is tegen de zwaarste omstandigheden.

De geanodiseerde aluminium doppen geven dit stuurpatroon een strakke en moderne uitstraling, terwijl de converterkits beschikbaar zijn voor 1,5 "balhoofdbuis met 1 1/8" kop. Dit betekent dat dit stuurpatroon geschikt is voor een breed scala aan fietsen en rijstijlen.

Met een diameter van 40mm en gemaakt van staal, is dit stuurpatroon een uitstekende keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een betrouwbare en duurzame oplossing voor hun fiets. Of je nu een professionele fietser bent of gewoon op zoek bent naar een hoogwaardig stuurpatroon voor je dagelijkse ritten, de Pro Gravity Balhoofd Onderkant 40mm Zwart is een uitstekende keuze.

Over PRO

De producten die in PRO, op de fietsmarkt, zijn gelanceerd, zijn het resultaat van constant onderzoek, ontwikkeling en tests, waarbij ze de nieuwste materialen en ontwerptechnologieën gebruiken. Van professionele atleten tot casual fietsers, of je nu racet of fietst om te winkelen, PRO-componenten helpen je om het meeste uit je fiets te halen. Krijg de perfecte pasvorm. Kies het meest comfortabele zadel. En houd je fiets in perfecte staat met PRO-componenten, gereedschappen en accessoires.

Terwijl PRO elite rijders sponsort en ondersteunt, van World Tour teams tot downhill mountainbike freestylers, zijn het rijders zoals jij die alles motiveren wat PRO doet. We begrijpen dat elke rijder unieke behoeften heeft, gedreven door persoonlijke doelen en individuele anatomie. Daarom blijven we onze producten verbeteren, zodat je morgen nog meer uit je fiets kunt halen.

Reviews Pro Gravity Balhoofd Onderkant 40mm - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Pro Gravity Balhoofd Onderkant 40mm - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten