Pro 25mm Balhoofdkap - Zwart

€ 2,99 € 2,54

Bespaar 15% (-€ 0,45)

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Pro 25mm Balhoofdkap - Zwart

  • Materiaal: staal
  • Diameter: 25mm
  • Openingsdiameter: 8 mm
  • Dikte: 15mm
  • Maat: 1 1/8 inch
  • Gewicht: 7 gram

Omschrijving

De Pro 25mm Balhoofdkap Zwart is een hoogwaardige stalen balhoofdkap die perfect is voor fietsliefhebbers die op zoek zijn naar een duurzame en betrouwbare oplossing voor hun fiets. Met een diameter van 25mm en een openingsdiameter van 8 mm past deze balhoofdkap perfect op de meeste fietsen.

De dikte van de Pro 25mm Balhoofdkap Zwart is 15mm, wat zorgt voor een stevige en stabiele bevestiging op de fiets. Bovendien heeft deze balhoofdkap een maat van 1 1/8 inch, wat betekent dat hij geschikt is voor de meeste moderne fietsen.

Met een gewicht van slechts 7 gram is de Pro 25mm Balhoofdkap Zwart ook zeer licht van gewicht, wat zorgt voor een minimale belasting van de fiets. Kortom, als je op zoek bent naar een hoogwaardige en betrouwbare balhoofdkap voor je fiets, dan is de Pro 25mm Balhoofdkap Zwart de perfecte keuze!

Over PRO

De producten die in PRO, op de fietsmarkt, zijn gelanceerd, zijn het resultaat van constant onderzoek, ontwikkeling en tests, waarbij ze de nieuwste materialen en ontwerptechnologieën gebruiken. Van professionele atleten tot casual fietsers, of je nu racet of fietst om te winkelen, PRO-componenten helpen je om het meeste uit je fiets te halen. Krijg de perfecte pasvorm. Kies het meest comfortabele zadel. En houd je fiets in perfecte staat met PRO-componenten, gereedschappen en accessoires.

Terwijl PRO elite rijders sponsort en ondersteunt, van World Tour teams tot downhill mountainbike freestylers, zijn het rijders zoals jij die alles motiveren wat PRO doet. We begrijpen dat elke rijder unieke behoeften heeft, gedreven door persoonlijke doelen en individuele anatomie. Daarom blijven we onze producten verbeteren, zodat je morgen nog meer uit je fiets kunt halen.

Reviews Pro 25mm Balhoofdkap - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Pro 25mm Balhoofdkap - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten