Presta Ventielverlenger 75mm BLB

48-72hrs

Specificaties Presta Ventielverlenger 75mm BLB

  • Voor Presta ventiel.
  • Materiaal: aluminium.
  • Lengte: 75 mm ideaal voor wielen met brede velgprofiel.

Omschrijving

De Presta Ventielverlenger 75mm BLB is een handig accessoire voor fietsers met een Presta ventiel. Het is gemaakt van duurzaam aluminium en heeft een lengte van 75 mm, wat ideaal is voor wielen met een brede velgprofiel. Met deze ventielverlenger kunt u gemakkelijk de bandenspanning aanpassen en uw fietsprestaties verbeteren.

Deze ventielverlenger is eenvoudig te installeren en past op de meeste Presta ventielen. Het is een handig hulpmiddel voor fietsers die hun bandenspanning regelmatig moeten aanpassen. Met de Presta Ventielverlenger 75mm BLB kunt u uw fietsprestaties verbeteren en uw rijervaring optimaliseren.

Als u op zoek bent naar een betrouwbare en duurzame ventielverlenger voor uw fiets, dan is de Presta Ventielverlenger 75mm BLB een uitstekende keuze. Het is een hoogwaardig product dat is ontworpen om lang mee te gaan en u te helpen uw fietsprestaties te verbeteren. Bestel vandaag nog en ervaar het gemak van deze handige ventielverlenger!

Over BLB

BLB (Brick Lane Bakes) is misschien wel een van de meest bekende fixed gear merken op de Europese markt. Onlangs ging het Londense merk nog een samenwerking aan met modegigant H&M, waarbij het speciale kleding wist te ontwerpen gefocust op fixie rijders.

BLB staat bekend om hun innovatieve en chique producten, die zowel interessant zijn voor de ervaren als voor de beginnende fixed gear fietsers.

Reviews Presta Ventielverlenger 75mm BLB

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Presta Ventielverlenger 75mm BLB kochten, kochten ook

Recent bekeken producten