PowerBar Powergel Original Energie gel Groene Appel Cafeïne x24

€ 57,25 € 44,95

Bespaar 21% (-€ 12,30)

Slechts één exemplaar op voorraad!

48-72hrs

Specificaties PowerBar Powergel Original Energie gel Groene Appel Cafeïne x24

  • Smaak: Groene Appel Cafeïne
  • Hoeveelheid: 24 eenheden
  • 205 mg natrium en 50 mg cafeïne
  • Geen kunstmatige smaakstoffen of conserveermiddelen
  • Geschikt voor vegetariërs
  • Gewicht: 41g
  • Bevat C2MAX

Omschrijving

PowerBar Powergel Original Energie gel Groene Appel Cafeïne x24 is een energiegel die speciaal is ontwikkeld voor fietsers. Deze gel is perfect voor de momenten waarop je extra energie nodig hebt tijdens het fietsen. De smaak van deze gel is groene appel met cafeïne, wat zorgt voor een lekkere en verfrissende smaak.

De PowerBar Powergel Original Energie gel Groene Appel Cafeïne x24 bevat 205 mg natrium en 50 mg cafeïne, wat zorgt voor een extra boost tijdens het fietsen. Daarnaast bevat deze gel geen kunstmatige smaakstoffen of conserveermiddelen, waardoor het een gezonde keuze is. Ook is deze gel geschikt voor vegetariërs, wat het een toegankelijk product maakt voor een brede doelgroep.

De PowerBar Powergel Original Energie gel Groene Appel Cafeïne x24 heeft een gewicht van 41g en bevat C2MAX. Dit is een speciale mix van glucose-fructose die zorgt voor een snelle en langdurige energievoorziening. Kortom, deze energiegel is een must-have voor elke fietser die op zoek is naar extra energie tijdens het fietsen.

Over PowerBar

PowerBar is een bekend merk in de wielerwereld, met een geschiedenis die teruggaat tot de oprichting in 1986. Het merk, afkomstig uit Duitsland, is een pionier in de ontwikkeling van voedings- en energieproducten die speciaal zijn ontworpen om de prestaties en het uithoudingsvermogen van fietsers te verbeteren.

De belangrijkste producten van PowerBar omvatten een breed scala aan energierepen, gels, sportdranken en voedingssupplementen. PowerBar-producten zijn ontworpen met een combinatie van hoogwaardige ingrediënten en wetenschappelijke formuleringen en bieden fietsers de energie en voedingsstoffen die nodig zijn om lange ritten en intensieve training aan te kunnen.

Met een sterke aanwezigheid in de fietsindustrie is PowerBar een betrouwbare bondgenoot geweest voor wielrenners van alle niveaus, van amateurs tot topsporters. Hun toewijding aan uitmuntendheid en innovatie heeft PowerBar tot een voorkeurskeuze gemaakt voor diegenen die hun prestaties willen maximaliseren en willen genieten van een optimale fietservaring.

Reviews PowerBar Powergel Original Energie gel Groene Appel Cafeïne x24

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die PowerBar Powergel Original Energie gel Groene Appel Cafeïne x24 kochten, kochten ook

Recent bekeken producten