Poloandbike Bullhorn Stuur 25.4 mm - Zilver

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Poloandbike Bullhorn Stuur 25.4 mm - Zilver

  • Materiaal: Alloy 6061.
  • Breedte: 520mm.
  • Klem maat: 25.4mm.
  • Gewicht: 290gr.
  • Aanbevolen remmen: 22,2mm

Omschrijving

De Poloandbike Bullhorn Stuur 25.4 mm Zilver is een uitstekende keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een stuur van hoge kwaliteit. Dit stuur is gemaakt van Alloy 6061, wat betekent dat het duurzaam en lichtgewicht is. Het is ontworpen met een breedte van 520mm, waardoor het perfect is voor fietsers die op zoek zijn naar een stuur dat comfortabel en gemakkelijk te hanteren is.

De klemmaat van dit stuur is 25.4mm, wat betekent dat het geschikt is voor de meeste fietsen. Het gewicht van dit stuur is slechts 290gr, wat betekent dat het gemakkelijk te hanteren is en niet te zwaar zal zijn voor de meeste fietsers. Dit stuur wordt aanbevolen voor remmen met een diameter van 22,2mm.

Als je op zoek bent naar een stuur van hoge kwaliteit dat duurzaam, lichtgewicht en gemakkelijk te hanteren is, dan is de Poloandbike Bullhorn Stuur 25.4 mm Zilver de perfecte keuze voor jou. Dit stuur is ontworpen met de behoeften van fietsers in gedachten en zal je helpen om comfortabel en veilig te rijden, ongeacht waar je naartoe gaat.

Over Poloandbike

Poloandbike is relatief nieuw Spaans fixed gear merk. Creativiteit en vraag zijn de twee basisprincipes waarmee dit jonge bedrijf werkt. Het merk profileert zich als lifestyle brand voor jong en oud waarbij gezondheid en sportiviteit voorop staan. Het merk heeft een brede variëteit aan fixies.

Reviews Poloandbike Bullhorn Stuur 25.4 mm - Zilver

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Poloandbike Bullhorn Stuur 25.4 mm - Zilver kochten, kochten ook

Recent bekeken producten