PoloandBike 26,4 Zadelpen - Blauw

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties PoloandBike 26,4 Zadelpen - Blauw

  • Materiaal: legering.
  • Buitenom diameter: 26,4 mm.
  • Setback: 20 mm.
  • Lengte: 250 mm.
  • Gewicht: 285 gram

Omschrijving

De PoloandBike 26,4 Zadelpen Blauw is een hoogwaardige zadelpen die perfect is voor fietsers die op zoek zijn naar een betrouwbare en duurzame oplossing voor hun fiets. Deze zadelpen is gemaakt van hoogwaardige legering, wat betekent dat hij bestand is tegen slijtage en scheuren, zelfs bij intensief gebruik.

Met een buitenom diameter van 26,4 mm en een setback van 20 mm, is deze zadelpen geschikt voor de meeste fietsen en biedt hij een comfortabele en stabiele rijervaring. De lengte van 250 mm zorgt ervoor dat de zadelpen geschikt is voor de meeste fietsers, ongeacht hun lengte of postuur.

Met een gewicht van slechts 285 gram is deze zadelpen licht en gemakkelijk te hanteren, waardoor hij perfect is voor fietsers die op zoek zijn naar een lichtgewicht oplossing voor hun fiets. De blauwe kleur geeft de zadelpen een stijlvolle uitstraling en maakt hem een geweldige aanvulling op elke fiets.

Over Poloandbike

Poloandbike is relatief nieuw Spaans fixed gear merk. Creativiteit en vraag zijn de twee basisprincipes waarmee dit jonge bedrijf werkt. Het merk profileert zich als lifestyle brand voor jong en oud waarbij gezondheid en sportiviteit voorop staan. Het merk heeft een brede variëteit aan fixies.

Reviews PoloandBike 26,4 Zadelpen - Blauw

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die PoloandBike 26,4 Zadelpen - Blauw kochten, kochten ook

Recent bekeken producten