Poloandbike Flat Stuur 25.4 mm - Rood

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Poloandbike Flat Stuur 25.4 mm - Rood

  • Materiaal: Alloy 6061.
  • Voor stuurpen: 25.4mm.
  • Breedte: 530mm.
  • Hoogte: 170mm.

Omschrijving

De Poloandbike Flat Stuur 25.4 mm Rood is gemaakt van Alloy 6061, een lichtgewicht en sterk materiaal dat geschikt is voor intensief gebruik tijdens het fietsen. Het stuur heeft een diameter van 25.4mm en een breedte van 530mm. De hoogte van het stuur is 170mm, wat zorgt voor een comfortabele houding tijdens het fietsen.

Met de Poloandbike Flat Stuur 25.4 mm Rood kun je jouw fiets een unieke uitstraling geven. De rode kleur van het stuur zorgt voor een opvallende verschijning en maakt jouw fiets helemaal af. Het stuur is geschikt voor verschillende soorten fietsen, zoals stadsfietsen, racefietsen en mountainbikes.

Als je op zoek bent naar een stuur dat zowel comfortabel als stijlvol is, dan is de Poloandbike Flat Stuur 25.4 mm Rood een goede keuze. Het stuur is gemakkelijk te monteren en zorgt voor een verbeterde fietservaring. Met dit stuur kun je lange afstanden afleggen zonder last te krijgen van je handen of rug.

Over Poloandbike

Poloandbike is relatief nieuw Spaans fixed gear merk. Creativiteit en vraag zijn de twee basisprincipes waarmee dit jonge bedrijf werkt. Het merk profileert zich als lifestyle brand voor jong en oud waarbij gezondheid en sportiviteit voorop staan. Het merk heeft een brede variëteit aan fixies.

Reviews Poloandbike Flat Stuur 25.4 mm - Rood

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Sturen

Klanten die Poloandbike Flat Stuur 25.4 mm - Rood kochten, kochten ook

Recent bekeken producten