Poloandbike Flat Stuur 25.4 mm - Paars

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Poloandbike Flat Stuur 25.4 mm - Paars

  • Materiaal: Alloy 6061.
  • Voor stuurpen: 25.4mm.
  • Breedte: 530mm.
  • Hoogte: 170mm.

Omschrijving

De Poloandbike Flat Stuur 25.4 mm Paars is een stuur dat gemaakt is van Alloy 6061. Dit materiaal is licht van gewicht en sterk, waardoor het stuur geschikt is voor intensief gebruik tijdens het fietsen. Het stuur heeft een diameter van 25.4mm en een breedte van 530mm. Hierdoor is het stuur geschikt voor verschillende soorten fietsen en biedt het een comfortabele grip tijdens het fietsen.

De hoogte van het stuur is 170mm, wat zorgt voor een comfortabele houding tijdens het fietsen. Het stuur is geschikt voor zowel beginners als ervaren fietsers en kan gebruikt worden voor verschillende soorten fietsen, zoals stadsfietsen, racefietsen en mountainbikes.

De Poloandbike Flat Stuur 25.4 mm Paars is een stijlvol en functioneel stuur dat geschikt is voor intensief gebruik tijdens het fietsen. Het stuur is gemakkelijk te monteren en biedt een comfortabele grip tijdens het fietsen. Met dit stuur kun je genieten van een comfortabele en veilige fietservaring.

Over Poloandbike

Poloandbike is relatief nieuw Spaans fixed gear merk. Creativiteit en vraag zijn de twee basisprincipes waarmee dit jonge bedrijf werkt. Het merk profileert zich als lifestyle brand voor jong en oud waarbij gezondheid en sportiviteit voorop staan. Het merk heeft een brede variëteit aan fixies.

Reviews Poloandbike Flat Stuur 25.4 mm - Paars

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Sturen

Klanten die Poloandbike Flat Stuur 25.4 mm - Paars kochten, kochten ook

Recent bekeken producten