Poloandbike Flat Stuur 25.4 mm - Groen

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Poloandbike Flat Stuur 25.4 mm - Groen

  • Materiaal: Alloy 6061.
  • Voor stuurpen: 25.4mm.
  • Breedte: 530mm.
  • Hoogte: 170mm.

Omschrijving

De Poloandbike Flat Stuur 25.4 mm Groen is een stuur dat gemaakt is van Alloy 6061. Dit materiaal is licht van gewicht en sterk, waardoor het stuur geschikt is voor intensief gebruik tijdens het fietsen. Het stuur heeft een diameter van 25.4mm en een breedte van 530mm. De hoogte van het stuur is 170mm, wat zorgt voor een comfortabele positie tijdens het fietsen.

De Poloandbike Flat Stuur 25.4 mm Groen is een stijlvolle toevoeging aan elke fiets. De groene kleur geeft het stuur een unieke uitstraling en zorgt ervoor dat de fiets opvalt. Het stuur is geschikt voor verschillende soorten fietsen, zoals stadsfietsen, racefietsen en mountainbikes.

Met de Poloandbike Flat Stuur 25.4 mm Groen haal je een kwalitatief hoogwaardig stuur in huis. Het stuur is duurzaam en gaat lang mee, waardoor je er jarenlang plezier van zult hebben. Het stuur is gemakkelijk te monteren en past op de meeste fietsen. Kortom, een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbaar en stijlvol stuur voor zijn of haar fiets.

Over Poloandbike

Poloandbike is relatief nieuw Spaans fixed gear merk. Creativiteit en vraag zijn de twee basisprincipes waarmee dit jonge bedrijf werkt. Het merk profileert zich als lifestyle brand voor jong en oud waarbij gezondheid en sportiviteit voorop staan. Het merk heeft een brede variëteit aan fixies.

Reviews Poloandbike Flat Stuur 25.4 mm - Groen

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Poloandbike Flat Stuur 25.4 mm - Groen kochten, kochten ook

Recent bekeken producten