Poloandbike Flat Stuur 25.4 mm - Blauw

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Poloandbike Flat Stuur 25.4 mm - Blauw

  • Materiaal: Alloy 6061.
  • Voor stuurpen: 25.4mm.
  • Breedte: 530mm.
  • Hoogte: 170mm.

Omschrijving

De Poloandbike Flat Stuur 25.4 mm Blauw is een stuur dat gemaakt is van Alloy 6061. Dit materiaal is licht van gewicht en sterk, waardoor het stuur geschikt is voor intensief gebruik tijdens het fietsen. Het stuur heeft een diameter van 25.4mm en is daarmee geschikt voor de meeste stuurpennen.

Met een breedte van 530mm biedt dit stuur voldoende ruimte om comfortabel te kunnen fietsen. De hoogte van het stuur is 170mm, wat zorgt voor een goede zithouding tijdens het fietsen. Het blauwe design van het stuur geeft het een opvallende uitstraling en maakt het een mooie toevoeging aan elke fiets.

Al met al is de Poloandbike Flat Stuur 25.4 mm Blauw een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een sterk en comfortabel stuur voor zijn of haar fiets. Het stuur is geschikt voor zowel recreatief als intensief gebruik en biedt voldoende ruimte en hoogte om comfortabel te kunnen fietsen. Het blauwe design maakt het stuur bovendien een mooie toevoeging aan elke fiets.

Over Poloandbike

Poloandbike is relatief nieuw Spaans fixed gear merk. Creativiteit en vraag zijn de twee basisprincipes waarmee dit jonge bedrijf werkt. Het merk profileert zich als lifestyle brand voor jong en oud waarbij gezondheid en sportiviteit voorop staan. Het merk heeft een brede variëteit aan fixies.

Reviews Poloandbike Flat Stuur 25.4 mm - Blauw

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Poloandbike Flat Stuur 25.4 mm - Blauw kochten, kochten ook

Recent bekeken producten