PoloandBike 26,4 Zadelpen - Rood

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties PoloandBike 26,4 Zadelpen - Rood

  • Materiaal: legering.
  • Buitenom diameter: 26,4 mm.
  • Setback: 20 mm.
  • Lengte: 250 mm.
  • Gewicht: 285 gram

Omschrijving

De PoloandBike 26,4 Zadelpen Rood is een hoogwaardige zadelpen die perfect is voor fietsers die op zoek zijn naar een betrouwbare en duurzame oplossing voor hun fiets. Deze zadelpen is gemaakt van hoogwaardige legering, wat betekent dat hij bestand is tegen slijtage en scheuren, en lang meegaat.

Met een buitenom diameter van 26,4 mm past deze zadelpen op de meeste fietsen en biedt hij een uitstekende pasvorm. De setback van 20 mm zorgt voor een comfortabele rijervaring en de lengte van 250 mm maakt het mogelijk om de hoogte van het zadel aan te passen aan uw persoonlijke voorkeur.

Met een gewicht van slechts 285 gram is deze zadelpen lichtgewicht en gemakkelijk te hanteren. Het is een geweldige keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een betrouwbare en duurzame zadelpen die hen jarenlang van dienst zal zijn.

Over Poloandbike

Poloandbike is relatief nieuw Spaans fixed gear merk. Creativiteit en vraag zijn de twee basisprincipes waarmee dit jonge bedrijf werkt. Het merk profileert zich als lifestyle brand voor jong en oud waarbij gezondheid en sportiviteit voorop staan. Het merk heeft een brede variëteit aan fixies.

Reviews PoloandBike 26,4 Zadelpen - Rood

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die PoloandBike 26,4 Zadelpen - Rood kochten, kochten ook

Recent bekeken producten