PoloandBike 46t Crankset - Rood

€ 54,99
1 Review
100% of 100

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties PoloandBike 46t Crankset - Rood

 • Materiaal: Alloy with CNC.
 • BB Interface Type: JIS Square Taper.
 • BCD 130mm.
 • Bottom Bracket: 105-107mm.
 • Schroeven meegeleverd.
 • Ketting compatibiliteit: 1/2 x 1/8".
 • 46t.
 • Longueur: 170mm.
 • Gewicht: 595gr.

Omschrijving

De PoloandBike 46t Crankset Rood is een hoogwaardig fietsonderdeel dat is ontworpen voor fietsers die op zoek zijn naar een betrouwbare en duurzame crankset. Het is gemaakt van hoogwaardig aluminium met C C-bewerking, wat zorgt voor een uitstekende sterkte en duurzaamheid. De crankset heeft een JIS Square Taper BB-interface en een BCD van 130 mm, waardoor het compatibel is met de meeste fietsen.

De PoloandBike 46t Crankset Rood wordt geleverd met schroeven en is geschikt voor bottom brackets van 105-107 mm. Het is ook compatibel met kettingen van 1/2 x 1/8", wat betekent dat het geschikt is voor de meeste fietsen. Met een 46t tandwiel en een lengte van 170 mm is deze crankset perfect voor fietsers die op zoek zijn naar een betrouwbare en efficiënte prestatie.

Met een gewicht van slechts 595 gram is de PoloandBike 46t Crankset Rood ook lichtgewicht en gemakkelijk te installeren. Het is een uitstekende keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een hoogwaardige crankset die betrouwbaarheid, duurzaamheid en efficiëntie biedt. Als je op zoek bent naar een crankset die je fietsprestaties naar een hoger niveau tilt, dan is de PoloandBike 46t Crankset Rood de perfecte keuze voor jou.

Over Poloandbike

Poloandbike is relatief nieuw Spaans fixed gear merk. Creativiteit en vraag zijn de twee basisprincipes waarmee dit jonge bedrijf werkt. Het merk profileert zich als lifestyle brand voor jong en oud waarbij gezondheid en sportiviteit voorop staan. Het merk heeft een brede variëteit aan fixies.

Reviews PoloandBike 46t Crankset - Rood

5/5

100%

1 review(s)

5 Stars

1

4 Stars

0

3 Stars

0

2 Stars

0

1 Stars

0
 1. matteo.larrode

  100%
  Vertaald uit het Frans - Toon originele tekst Toon vertaling

  De kleur komt overeen met mijn verwachtingen en het product is van kwaliteitik raad aan

Klanten die PoloandBike 46t Crankset - Rood kochten, kochten ook

Recent bekeken producten