Poloandbike Riser Stuur 25.4 mm - Rood

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Poloandbike Riser Stuur 25.4 mm - Rood

  • Materiaal: Alloy 6061.
  • Voor stuurpen: 25.4.
  • Breedte: 520mm.
  • Hoogte: 50mm.

Omschrijving

De Poloandbike Riser Stuur 25.4 mm Rood is een stuur dat gemaakt is van Alloy 6061. Dit materiaal is zeer sterk en duurzaam, waardoor het stuur lang meegaat en bestand is tegen de zwaarste omstandigheden. Het stuur heeft een diameter van 25.4 mm en is geschikt voor de meeste stuurpennen. De breedte van het stuur is 520mm, wat zorgt voor een comfortabele en stabiele grip tijdens het fietsen.

De hoogte van het stuur is 50mm, wat zorgt voor een comfortabele en ergonomische houding tijdens het fietsen. Dit maakt het stuur ideaal voor lange ritten en intensieve trainingen. De rode kleur van het stuur geeft het een opvallende en stijlvolle uitstraling, waardoor het perfect is voor fietsers die op zoek zijn naar een uniek en opvallend stuur.

Al met al is de Poloandbike Riser Stuur 25.4 mm Rood een uitstekende keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een sterk, duurzaam en comfortabel stuur dat geschikt is voor intensieve trainingen en lange ritten. Met zijn opvallende rode kleur en ergonomische ontwerp is dit stuur een must-have voor elke serieuze fietser.

Over Poloandbike

Poloandbike is relatief nieuw Spaans fixed gear merk. Creativiteit en vraag zijn de twee basisprincipes waarmee dit jonge bedrijf werkt. Het merk profileert zich als lifestyle brand voor jong en oud waarbij gezondheid en sportiviteit voorop staan. Het merk heeft een brede variëteit aan fixies.

Reviews Poloandbike Riser Stuur 25.4 mm - Rood

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Sturen

Klanten die Poloandbike Riser Stuur 25.4 mm - Rood kochten, kochten ook

Recent bekeken producten