Poloandbike Riser Stuur 25.4 mm - Paars

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Poloandbike Riser Stuur 25.4 mm - Paars

  • Materiaal: Alloy 6061.
  • Voor stuurpen: 25.4.
  • Breedte: 520mm.
  • Hoogte: 50mm.

Omschrijving

De Poloandbike Riser Stuur 25.4 mm Paars is een stuur dat gemaakt is van Alloy 6061. Dit materiaal staat bekend om zijn sterkte en duurzaamheid, waardoor het stuur lang meegaat en bestand is tegen de dagelijkse slijtage. Het stuur is geschikt voor een stuurpen van 25.4 mm en heeft een breedte van 520 mm. Dit maakt het stuur geschikt voor verschillende soorten fietsen en rijstijlen.

De hoogte van het stuur is 50 mm, wat zorgt voor een comfortabele en ergonomische rijpositie. Dit is vooral belangrijk voor lange ritten, waarbij het verminderen van vermoeidheid en het voorkomen van blessures van groot belang zijn. De paarse kleur van het stuur geeft het een opvallende en stijlvolle uitstraling, waardoor het een geweldige toevoeging is aan elke fiets.

Al met al is de Poloandbike Riser Stuur 25.4 mm Paars een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een duurzaam, comfortabel en stijlvol stuur voor hun fiets. Met zijn sterke materiaal, geschikte afmetingen en opvallende kleur is dit stuur een geweldige investering voor elke fietser.

Over Poloandbike

Poloandbike is relatief nieuw Spaans fixed gear merk. Creativiteit en vraag zijn de twee basisprincipes waarmee dit jonge bedrijf werkt. Het merk profileert zich als lifestyle brand voor jong en oud waarbij gezondheid en sportiviteit voorop staan. Het merk heeft een brede variëteit aan fixies.

Reviews Poloandbike Riser Stuur 25.4 mm - Paars

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Poloandbike Riser Stuur 25.4 mm - Paars kochten, kochten ook

Recent bekeken producten