Poloandbike Riser Stuur 25.4 mm - Groen

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Poloandbike Riser Stuur 25.4 mm - Groen

  • Materiaal: Alloy 6061.
  • Voor stuurpen: 25.4.
  • Breedte: 520mm.
  • Hoogte: 50mm.

Omschrijving

De Poloandbike Riser Stuur 25.4 mm Groen is een stuur dat gemaakt is van Alloy 6061. Dit materiaal is licht van gewicht en sterk, waardoor het stuur geschikt is voor intensief gebruik tijdens het fietsen. Het stuur heeft een diameter van 25.4 mm en is daarmee geschikt voor de meeste stuurpennen. De breedte van het stuur is 520mm, wat zorgt voor een stabiele en comfortabele grip tijdens het fietsen.

De hoogte van de Poloandbike Riser Stuur 25.4 mm Groen is 50mm. Dit zorgt voor een iets hogere positie van het stuur ten opzichte van de fiets, wat zorgt voor een meer ontspannen houding tijdens het fietsen. Dit kan vooral prettig zijn tijdens lange fietstochten of wanneer je last hebt van rug- of nekklachten.

Al met al is de Poloandbike Riser Stuur 25.4 mm Groen een uitstekende keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een stuur dat zowel comfortabel als duurzaam is. Het stuur is gemakkelijk te monteren en past op de meeste fietsen. Bovendien heeft het stuur een opvallende groene kleur, waardoor je fiets er extra stijlvol uitziet.

Over Poloandbike

Poloandbike is relatief nieuw Spaans fixed gear merk. Creativiteit en vraag zijn de twee basisprincipes waarmee dit jonge bedrijf werkt. Het merk profileert zich als lifestyle brand voor jong en oud waarbij gezondheid en sportiviteit voorop staan. Het merk heeft een brede variëteit aan fixies.

Reviews Poloandbike Riser Stuur 25.4 mm - Groen

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Poloandbike Riser Stuur 25.4 mm - Groen kochten, kochten ook

Recent bekeken producten