Poloandbike Zadel - Paars

€ 24,95 € 18,95

Bespaar 24% (-€ 6,00)

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Poloandbike Zadel - Paars

  • Materiaal: PVC.
  • Lengte: 250mm.
  • Breedte: 130mm.
  • Gewicht: 280gr.

Omschrijving

De Poloandbike Zadel Paars is een uitstekende keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een comfortabele en stijlvolle zadel. Het zadel is gemaakt van hoogwaardig PVC-materiaal, wat zorgt voor duurzaamheid en langdurig gebruik. Het paarse ontwerp geeft het zadel een unieke uitstraling en maakt het een geweldige aanvulling op elke fiets.

Met een lengte van 250 mm en een breedte van 130 mm biedt dit zadel voldoende ruimte voor de fietser om comfortabel te zitten tijdens lange ritten. Het zadel weegt slechts 280 gram, waardoor het lichtgewicht en gemakkelijk te hanteren is. Dit maakt het zadel ook een geweldige keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een zadel dat gemakkelijk te monteren en te verwijderen is.

Al met al is de Poloandbike Zadel Paars een geweldige keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een comfortabel, duurzaam en stijlvol zadel. Met zijn unieke paarse ontwerp en hoogwaardige PVC-materiaal, zal dit zadel zeker de aandacht trekken en een geweldige aanvulling zijn op elke fiets.

Over Poloandbike

Poloandbike is relatief nieuw Spaans fixed gear merk. Creativiteit en vraag zijn de twee basisprincipes waarmee dit jonge bedrijf werkt. Het merk profileert zich als lifestyle brand voor jong en oud waarbij gezondheid en sportiviteit voorop staan. Het merk heeft een brede variëteit aan fixies.

Reviews Poloandbike Zadel - Paars

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Poloandbike Zadel - Paars kochten, kochten ook

Recent bekeken producten