Poloandbike Drop Bar Stuur 25.4 mm - Rood

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Poloandbike Drop Bar Stuur 25.4 mm - Rood

  • Materiaal: Alloy 6061.
  • Voor stuurpen: 25.4mm.
  • Breedte: 440mm.
  • Hoogte: 170mm.

Omschrijving

De Poloandbike Drop Bar Stuur 25.4 mm Rood is een stuur van hoge kwaliteit voor fietsers die op zoek zijn naar een betrouwbare en duurzame optie. Het stuur is gemaakt van Alloy 6061, wat zorgt voor een stevige en lichte constructie. Dit materiaal is ook bestand tegen corrosie en slijtage, waardoor het stuur lang meegaat.

Met een diameter van 25.4mm past dit stuur op de meeste stuurpennen en is het gemakkelijk te installeren. De breedte van 440mm biedt voldoende ruimte voor de handen en zorgt voor een comfortabele grip tijdens het fietsen. De hoogte van 170mm zorgt voor een aerodynamische houding en verbetert de prestaties van de fietser.

De rode kleur van het stuur geeft een opvallende en stijlvolle uitstraling aan de fiets. Dit stuur is geschikt voor zowel professionele fietsers als recreatieve fietsers die op zoek zijn naar een hoogwaardig stuur dat hun fietsprestaties verbetert.

Over Poloandbike

Poloandbike is relatief nieuw Spaans fixed gear merk. Creativiteit en vraag zijn de twee basisprincipes waarmee dit jonge bedrijf werkt. Het merk profileert zich als lifestyle brand voor jong en oud waarbij gezondheid en sportiviteit voorop staan. Het merk heeft een brede variëteit aan fixies.

Reviews Poloandbike Drop Bar Stuur 25.4 mm - Rood

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Sturen

Klanten die Poloandbike Drop Bar Stuur 25.4 mm - Rood kochten, kochten ook

Recent bekeken producten