Poloandbike Drop Bar Stuur 25.4 mm - Groen

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Poloandbike Drop Bar Stuur 25.4 mm - Groen

  • Materiaal: Alloy 6061.
  • Voor stuurpen: 25.4mm.
  • Breedte: 440mm.
  • Hoogte: 170mm.

Omschrijving

De Poloandbike Drop Bar Stuur 25.4 mm Groen is een uitstekende keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een stuur van hoge kwaliteit. Het stuur is gemaakt van Alloy 6061, wat zorgt voor een stevige en duurzame constructie. Het is geschikt voor stuurpennen van 25.4mm en heeft een breedte van 440mm en een hoogte van 170mm.

Met zijn opvallende groene kleur is dit stuur niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. Het biedt een comfortabele grip en een uitstekende controle over de fiets, waardoor het ideaal is voor lange ritten en intensieve trainingen. Het stuur is ook gemakkelijk te installeren en past op de meeste fietsen.

Als je op zoek bent naar een hoogwaardig stuur dat zowel functioneel als stijlvol is, dan is de Poloandbike Drop Bar Stuur 25.4 mm Groen een uitstekende keuze. Met zijn duurzame constructie, comfortabele grip en opvallende kleur, zal dit stuur je fietservaring naar een hoger niveau tillen.

Over Poloandbike

Poloandbike is relatief nieuw Spaans fixed gear merk. Creativiteit en vraag zijn de twee basisprincipes waarmee dit jonge bedrijf werkt. Het merk profileert zich als lifestyle brand voor jong en oud waarbij gezondheid en sportiviteit voorop staan. Het merk heeft een brede variëteit aan fixies.

Reviews Poloandbike Drop Bar Stuur 25.4 mm - Groen

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Sturen

Klanten die Poloandbike Drop Bar Stuur 25.4 mm - Groen kochten, kochten ook

Recent bekeken producten