Poloandbike Drop Bar Stuur 25.4 mm - Blauw

48-72hrs

Specificaties Poloandbike Drop Bar Stuur 25.4 mm - Blauw

  • Materiaal: Alloy 6061.
  • Voor stuurpen: 25.4mm.
  • Breedte: 440mm.
  • Hoogte: 170mm.

Omschrijving

De Poloandbike Drop Bar Stuur 25.4 mm Blauw is een hoogwaardig stuur voor fietsers die op zoek zijn naar een betrouwbare en duurzame oplossing. Het stuur is gemaakt van Alloy 6061, wat zorgt voor een stevige en lichte constructie. Dit materiaal is ook bestand tegen corrosie en slijtage, waardoor het stuur lang meegaat.

Het stuur heeft een diameter van 25.4mm en is geschikt voor de meeste stuurpennen. De breedte van het stuur is 440mm, wat zorgt voor een comfortabele en stabiele grip tijdens het fietsen. De hoogte van het stuur is 170mm, wat zorgt voor een aerodynamische houding tijdens het rijden.

De Poloandbike Drop Bar Stuur 25.4 mm Blauw is een uitstekende keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een hoogwaardig stuur dat comfortabel en duurzaam is. Het stuur is gemakkelijk te installeren en biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Over Poloandbike

Poloandbike is relatief nieuw Spaans fixed gear merk. Creativiteit en vraag zijn de twee basisprincipes waarmee dit jonge bedrijf werkt. Het merk profileert zich als lifestyle brand voor jong en oud waarbij gezondheid en sportiviteit voorop staan. Het merk heeft een brede variëteit aan fixies.

Reviews Poloandbike Drop Bar Stuur 25.4 mm - Blauw

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Sturen

Klanten die Poloandbike Drop Bar Stuur 25.4 mm - Blauw kochten, kochten ook

Recent bekeken producten