Stickerkit Pois 002

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Stickerkit Pois 002

  • Fix your Bike is een stickerkit ontwerpen door Tagmi om je fiets te customizen. Meer vele grafische patronen om uit te kiezen, is er altijd een passend ontwerp voor jouw stijl.
  • Elke kit bevat 7 custom ontworpen grafische designs geprint op een special plymeric film. Dit materiaal is meer dan een simpele sticker, het is bestendig tegen water, uv straling en schuring en kan tot 5 jaar meegaan.
  • Met alleen een liniaal en mes kan iedereen Tagmi´s eenvoudige instructies volgen om de grafische sticker aan te brengen.
  • Om meerdere Fix your Bike kits te gebruiken of om de fiets in zijn originele staat terug te brengen, kun je makkelijk de sticker verwijderen. Je hebt alleen een föhn nodig en er zullen verder geen resten achterblijven.
  • Elk seizoen zal de bestaande collectie vervangen worden door een serie nieuwe grafische ontwerpen. Gemaakt in Italië.

Omschrijving

De Stickerkit Pois 002 is een geweldige manier om je fiets te personaliseren. Deze stickerkit is ontworpen door Tagmi en biedt een breed scala aan grafische patronen om uit te kiezen, zodat je altijd een ontwerp kunt vinden dat bij jouw stijl past.

De kit bevat 7 op maat ontworpen grafische designs die zijn afgedrukt op een speciale plymerische film. Dit materiaal is veel meer dan een gewone sticker, het is bestand tegen water, uv-straling en slijtage en kan tot wel 5 jaar meegaan.

Met de eenvoudige instructies van Tagmi en slechts een liniaal en mes, kan iedereen de grafische sticker aanbrengen. En als je meerdere Fix your Bike kits wilt gebruiken of je fiets terug wilt brengen naar zijn originele staat, kun je de sticker gemakkelijk verwijderen met behulp van een föhn, zonder dat er resten achterblijven.

De collectie van Tagmi wordt elk seizoen vervangen door een nieuwe serie grafische ontwerpen, allemaal gemaakt in Italië. Dus waar wacht je nog op? Personaliseer je fiets met de Stickerkit Pois 002 en maak hem uniek!

Reviews Stickerkit Pois 002

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Stickerkit Pois 002 kochten, kochten ook

Recent bekeken producten