Pirate Ron Pedalen - Geel

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Pirate Ron Pedalen - Geel

  • Materiaal: Nylon. Flexibeler en resistent.
  • Wijd platform voor comfort en control.
  • 9/16" chromoly spindle.
  • Ball bearings voor makkelijk onderhoud.
  • Molded surface pegs voor super grip tijdens rit.
  • Compatibel met de meeste pedaal straps en voet retention systemen.
  • Gewicht: 380 gr.

Omschrijving

De Pirate Ron Pedalen in het geel zijn een geweldige keuze voor elke fietser die op zoek is naar comfort en controle tijdens het rijden. Deze pedalen zijn gemaakt van nylon, wat zorgt voor een flexibele en resistente constructie die lang meegaat. Het brede platform biedt veel ruimte voor je voeten, waardoor je comfortabel kunt rijden en gemakkelijk controle kunt houden over je fiets.

De 9/16" chromoly spindle zorgt voor een stevige verbinding tussen de pedalen en de crankarmen van je fiets. De ball bearings maken het onderhoud van de pedalen gemakkelijk en zorgen voor een soepele werking. De molded surface pegs bieden een uitstekende grip tijdens het rijden, waardoor je voeten stevig op de pedalen blijven zitten, zelfs op ruw terrein.

De Pirate Ron Pedalen zijn compatibel met de meeste pedaal straps en voet retention systemen, waardoor je ze kunt aanpassen aan je persoonlijke voorkeuren. Met een gewicht van slechts 380 gram zijn deze pedalen licht genoeg om je prestaties niet te beïnvloeden, maar toch stevig genoeg om je te ondersteunen tijdens lange ritten. Kies voor de Pirate Ron Pedalen in het geel en geniet van een comfortabele en veilige rit!

Reviews Pirate Ron Pedalen - Geel

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Pirate Ron Pedalen - Geel kochten, kochten ook

Recent bekeken producten