Pepita Aruba Single Speed Fiets

€ 329,00

Product beëindigd

Maak je geen zorgen, we hebben duizenden producten voor je!

U kunt vergelijkbare producten vinden door

Kenmerken Pepita Aruba Single Speed Fiets

Voor- en achterrem inbegrepen Voor- en achterrem inbegrepen
Flip-Flop Achterwiel Flip-Flop Achterwiel

Specificaties Pepita Aruba Single Speed Fiets

  • Pedalen: lichtmetalen kroon met reflectoren.
  • Ketting: KMC.
  • Naven: aluminium, verzegeld, flip flop.
  • Wielen: 700C aluminium flip-flopwiel met laag profiel, met remgebied.
  • Tandwielen: Flip flop Fixed 18D and Free 18D.
  • Banden: CST 700C x 23C (aanbevolen druk: 90 P.S.L 6,3 bar 630KPa)
  • Zadel: PU soft touch, stijve kunststof basis en stalen rails.
  • Stuurpen: Chrome-legering, klem 25,4 mm.
  • Remmen: dubbele pivot legering.
  • Gewicht: 11kg (bij benadering)..

Omschrijving

De Pepita Aruba fiets is een fixie met een frame met lage stang, elegante gebogen lijnen en een stuur met vintage lederen handvatten. Met deze fiets blijf je niet onopgemerkt, het is heel kleurrijk!

Het valt op door zijn flip-flop achternaaf en vanwege zijn lichte gewicht. Een prachtige, oogverblindende fiets die alle hoofden op je pad zal doen omdraaien.

Over Pepita Bikes

Pepita is een klein Spaanse merkje wat bekend staat om haar unieke kijk op eigentijds design. De fietsen zijn exclusief en worden vaak in beperkte oplage gefabriceerd. Het merk doet alles in-house wat resulteert in zeer lage prijzen voor degelijke kwaliteit fixie fietsen.

Montage

Deze stadsfiets met versnellingen komt ongeveer 80% gemonteerd aan in een goed beschermde doos. De moeilijkste onderdelen zijn al vanuit de magazijn gemonteerd en de rest is zeer eenvoudig af te werken. Je moet het voorwiel, het zadel en de zadelpen installeren, het stuur verstellen en de pedalen plaatsen, maar wij raden aan om alles door een vakman te laten monteren.

Als je de fiets uit de doos haalt, verwijder dan alle beschermingen en het voorwiel dat aan het frame is bevestigd. Plaats vervolgens de zadelpen en het zadel op de juiste plaats op het frame. Het volgende onderdeel om te plaatsen is het fietsstuur: draai de schroeven van de stuurpen vast en plaats het stuur in het midden. Monteer de pedalen als volgt op de cranks: elk pedaal is gemarkeerd met de letters L (links) en R (rechts) om de te monteren kant aan te geven. Plaats ze langzaam en voorzichtig, zodat de schroefdraad van de crankarmen niet beschadigd raakt. Plaats tenslotte het voorwiel in de dropouts van de voorvork en draai de moeren vast.

Je zou geen probleem moeten hebben met de montage van de fiets, het is vrij eenvoudig. Maar als je niet zeker bent van de montage, raden we je aan om de fiets mee te nemen naar een nabijgelegen winkel/fietsmonteur, zodat een specialist de montage kan voltooien, en ervoor te zorgen dat je de fiets veilig kunt rijden en goed afgebouwd is voor een soepele rit.

Andere producten van Omafietsen

Klanten die Pepita Aruba Single Speed Fiets kochten, kochten ook

Recent bekeken producten