Pelago Parisian High Rise Stuur 25.4 mm - Zilver

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Pelago Parisian High Rise Stuur 25.4 mm - Zilver

  • Houdt het hoofd rechtop en de borstkas naar voren.
  • Kan zowel verticaal als ondersteboven worden gebruikt.
  • Materiaal: Aluminium.
  • oor 25,4mm stuurpennen.
  • Voor 22,2mm remhendels.
  • Breedte: 540mm.
  • Stijging (rise): 60 mm.

Omschrijving

De Pelago Parisian High Rise Stuur 25.4 mm Zilver is een stuur dat ervoor zorgt dat je hoofd rechtop blijft en je borstkas naar voren gericht is tijdens het fietsen. Dit zorgt voor een comfortabele en ergonomische houding tijdens het rijden. Het stuur kan zowel verticaal als ondersteboven worden gebruikt, afhankelijk van je persoonlijke voorkeur.

Het stuur is gemaakt van aluminium en is geschikt voor 25,4mm stuurpennen. Daarnaast is het stuur ontworpen om te worden gebruikt met 22,2mm remhendels. Het stuur heeft een breedte van 540mm en een stijging (rise) van 60mm.

De Pelago Parisian High Rise Stuur 25.4 mm Zilver is een uitstekende keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een comfortabele en ergonomische houding tijdens het rijden. Het stuur is duurzaam en van hoge kwaliteit, waardoor het een goede investering is voor elke fietser.

Over Pelago

Pelago is een fietsenproducent die ontstaan is uit de behoeften van lokale fietsers en de vraag naar nieuwe alternatieven voor dagelijks transport. Het idee voor Pelago is gegroeid gedurende de laatste tien jaar in Helsinki, Finland. Het doel is om fietsen te maken die in 2050 nog steeds rijden – vandaar hun motto “bikes that serve the purpose”. Duurzaamheid vereist gemeenschappelijke inspanningen en Pelago wil hier duidelijk aan bijdragen.

Het bedrijf levert waarde aan de fietswereld door middel van functionele, esthetische en robuuste producten. Er is veel ervaring opgedaan in fietsontwikkeling aan de universiteit, maar evengoed door het werken met lokale herstelplaatsen en zelfs gerecupereerde onderdelen.

De naam 'Pelago' is afkomstig van ‘archipelago’, één van de mooiste regio’s van het thuisland Finland. Het is een constante herinnering aan de authenticiteit van de eilanden en de noordelijke achtergrond die de design principes beïnvloeden: eenvoudig, robuust en praktisch.

Reviews Pelago Parisian High Rise Stuur 25.4 mm - Zilver

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Sturen

Klanten die Pelago Parisian High Rise Stuur 25.4 mm - Zilver kochten, kochten ook

Recent bekeken producten