Pelago Parisian High Rise Stuur 25.4 mm - Zilver

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Pelago Parisian High Rise Stuur 25.4 mm - Zilver

  • Houdt het hoofd rechtop en de borstkas naar voren.
  • Kan zowel verticaal als ondersteboven worden gebruikt.
  • Materiaal: Aluminium.
  • oor 25,4mm stuurpennen.
  • Voor 22,2mm remhendels.
  • Breedte: 540mm.
  • Stijging (rise): 60 mm.

Omschrijving

Het klassieke Pelago Parisian fietsstuur biedt een ontspannen en semi-rechtop rijhouding die het meest comfortabel is voor het fietsen door de stad. Het is gemaakt van aluminium en dankzij zijn 540 mm breedte heeft het voldoende ruimte voor jouw remhendels. Comfortabel en stijlvol tegelijk.

Over Pelago

Pelago is een fietsenproducent die ontstaan is uit de behoeften van lokale fietsers en de vraag naar nieuwe alternatieven voor dagelijks transport. Het idee voor Pelago is gegroeid gedurende de laatste tien jaar in Helsinki, Finland. Het doel is om fietsen te maken die in 2050 nog steeds rijden – vandaar hun motto “bikes that serve the purpose”. Duurzaamheid vereist gemeenschappelijke inspanningen en Pelago wil hier duidelijk aan bijdragen.

Het bedrijf levert waarde aan de fietswereld door middel van functionele, esthetische en robuuste producten. Er is veel ervaring opgedaan in fietsontwikkeling aan de universiteit, maar evengoed door het werken met lokale herstelplaatsen en zelfs gerecupereerde onderdelen.

De naam 'Pelago' is afkomstig van ‘archipelago’, één van de mooiste regio’s van het thuisland Finland. Het is een constante herinnering aan de authenticiteit van de eilanden en de noordelijke achtergrond die de design principes beïnvloeden: eenvoudig, robuust en praktisch.

Reviews Pelago Parisian High Rise Stuur 25.4 mm - Zilver

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Sturen

Klanten die Pelago Parisian High Rise Stuur 25.4 mm - Zilver kochten, kochten ook

Recent bekeken producten