Pelago Commuter Bagagedrager Achterkant - Zwart

Slechts één exemplaar op voorraad!

48-72hrs

Specificaties Pelago Commuter Bagagedrager Achterkant - Zwart

  • Maximum aangeraden gewicht van 25 kg
  • Materiaal: Aluminium
  • Te installeren op de drop-outs met oogjes en seat stays met oogjes
  • Inclusief montageonderdelen
  • Draagt fietstassen op zijhekken
  • Houdt de lading op het platform
  • Afmetingen: 85mm - 105mm / 350mm / 375mm
  • Gewicht: 590 g

Omschrijving

De Pelago Commuter bagagedrager in het zwart is een geweldig accessoire, zodat je je op de fiets kunt verplaatsen en een groter aantal voorwerpen kunt vervoeren. Het is een lichte en zeer functionele bagagedrager die verschillende afstelmogelijkheden biedt zodat je hem op je fiets kunt monteren. Past op de meeste 28-inch fietsen met doorvoertules voor het monteren van spatborden of bagagedragers. Daarnaast heb je de optie om koffers aan de zijkanten te monteren van het rek, zodat je een groter aantal voorwerpen kunt vervoeren.

De stalen constructie garandeert een lange levensduur en sterkte en is ook zeer goed bestand tegen verschillende weersomstandigheden. Houd er rekening mee dat het is gemaakt om lasten tot 25 kg te dragen.

Over Pelago

Pelago is een fietsenproducent die ontstaan is uit de behoeften van lokale fietsers en de vraag naar nieuwe alternatieven voor dagelijks transport. Het idee voor Pelago is gegroeid gedurende de laatste tien jaar in Helsinki, Finland. Het doel is om fietsen te maken die in 2050 nog steeds rijden – vandaar hun motto “bikes that serve the purpose”. Duurzaamheid vereist gemeenschappelijke inspanningen en Pelago wil hier duidelijk aan bijdragen.

Het bedrijf levert waarde aan de fietswereld door middel van functionele, esthetische en robuuste producten. Er is veel ervaring opgedaan in fietsontwikkeling aan de universiteit, maar evengoed door het werken met lokale herstelplaatsen en zelfs gerecupereerde onderdelen.

De naam 'Pelago' is afkomstig van ‘archipelago’, één van de mooiste regio’s van het thuisland Finland. Het is een constante herinnering aan de authenticiteit van de eilanden en de noordelijke achtergrond die de design principes beïnvloeden: eenvoudig, robuust en praktisch.

Reviews Pelago Commuter Bagagedrager Achterkant - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Bagagedragers achter

Klanten die Pelago Commuter Bagagedrager Achterkant - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten