Pelago Bio 1 L Fiets Bidon

€ 15,00
48-72hrs

Specificaties Pelago Bio 1 L Fiets Bidon

  • Inhoud: 1000ml.
  • BPA-vrij suikerriet ethanol bio plastic
  • Lekvrije dop
  • Vaatwasmachinebestendig, alleen bovenste rek
  • Gemaakt in de EU

Omschrijving

De Pelago bidon is een onmisbaar accessoire voor langere ritten en tijdens andere sporten. De stijlvolle en eenvoudige Pelago-logofles 1L is gemaakt van hernieuwbare suikerrietethanol en is BPA-vrij. Past veilig op alle standaard bidonhouders.

Over Pelago

Pelago is een fietsenproducent die ontstaan is uit de behoeften van lokale fietsers en de vraag naar nieuwe alternatieven voor dagelijks transport. Het idee voor Pelago is gegroeid gedurende de laatste tien jaar in Helsinki, Finland. Het doel is om fietsen te maken die in 2050 nog steeds rijden – vandaar hun motto “bikes that serve the purpose”. Duurzaamheid vereist gemeenschappelijke inspanningen en Pelago wil hier duidelijk aan bijdragen.

Het bedrijf levert waarde aan de fietswereld door middel van functionele, esthetische en robuuste producten. Er is veel ervaring opgedaan in fietsontwikkeling aan de universiteit, maar evengoed door het werken met lokale herstelplaatsen en zelfs gerecupereerde onderdelen.

De naam 'Pelago' is afkomstig van ‘archipelago’, één van de mooiste regio’s van het thuisland Finland. Het is een constante herinnering aan de authenticiteit van de eilanden en de noordelijke achtergrond die de design principes beïnvloeden: eenvoudig, robuust en praktisch.

Andere producten van Bidons

Klanten die Pelago Bio 1 L Fiets Bidon kochten, kochten ook

Klanten die Pelago Bio 1 L Fiets Bidon kochten, kochten ook