Pelago Bagagedrager Voorkant Medium - Chrome

€ 119,00
1 Review
100% of 100
5-6 Werkdagen

Specificaties Pelago Bagagedrager Voorkant Medium - Chrome

 • Maximum aangeraden gewicht van 15 kg.
 • Materiaal: roestvrij staal.
 • Monteerbaar op drop-outs vooraan en zijdelings met of zonder uitsparingen.
 • Inclusief montageonderdelen en instructies.
 • Mogelijkheid om bagagetassen te monteren op de horizontale staven.
 • Inclusief lichtadaptor.
 • Afwerking in chroom.
 • Afmetingen: 290mm x 220mm.
 • Gewicht: 1 Kg.

Omschrijving

De Pelago voordrager in de kleur chroom en maat M is de perfecte accessoire om op je fiets te monteren en om boodschappen te doen, eten te halen en zelfs je huisdier te vervoeren. De elegante chromen afwerking ziet er geweldig uit, welke kleur je fiets ook heeft.

Het meet 290x220 mm en is gemaakt van roestvrij staal, een zeer weerbestendig materiaal dat een belasting van tot 15 kg kan weerstaan . En als het rek niet genoeg is, heb je de mogelijkheid om twee koffers aan de zijkanten van het rek te installeren om meer spullen te kunnen vervoeren. Het bevat ook een lichtadapter, zodat je het kunt installeren als je een voorlicht gebruikt.

Over Pelago

Pelago is een fietsenproducent die ontstaan is uit de behoeften van lokale fietsers en de vraag naar nieuwe alternatieven voor dagelijks transport. Het idee voor Pelago is gegroeid gedurende de laatste tien jaar in Helsinki, Finland. Het doel is om fietsen te maken die in 2050 nog steeds rijden – vandaar hun motto “bikes that serve the purpose”. Duurzaamheid vereist gemeenschappelijke inspanningen en Pelago wil hier duidelijk aan bijdragen.

Het bedrijf levert waarde aan de fietswereld door middel van functionele, esthetische en robuuste producten. Er is veel ervaring opgedaan in fietsontwikkeling aan de universiteit, maar evengoed door het werken met lokale herstelplaatsen en zelfs gerecupereerde onderdelen.

De naam 'Pelago' is afkomstig van ‘archipelago’, één van de mooiste regio’s van het thuisland Finland. Het is een constante herinnering aan de authenticiteit van de eilanden en de noordelijke achtergrond die de design principes beïnvloeden: eenvoudig, robuust en praktisch.

Reviews Pelago Bagagedrager Voorkant Medium - Chrome

5/5

100%

1 review(s)

5 Stars

1

4 Stars

0

3 Stars

0

2 Stars

0

1 Stars

0
 1. rau.riu

  100%
  Vertaald uit het Spaans - Toon originele tekst Toon vertaling

  Molt ben klaar, rui goede presentatie.

Andere producten van Voordragers

Klanten die Pelago Bagagedrager Voorkant Medium - Chrome kochten, kochten ook

Recent bekeken producten