Pelago Bagagedrager Voorkant Large - Zwart

€ 129,00
5-6 Werkdagen

Specificaties Pelago Bagagedrager Voorkant Large - Zwart

  • Maximum aangeraden gewicht van 15 kg.
  • Materiaal: roestvrij staal.
  • Monteerbaar op drop-outs vooraan en zijdelings met of zonder uitsparingen.
  • Inclusief montageonderdelen en instructies.
  • Mogelijkheid om bagagetassen te monteren op de horizontale staven.
  • Inclusief lichtadaptor.
  • Afmetingen: 310mm x 330mm.
  • Gewicht: 1,2 Kg.

Omschrijving

De Pelago voordrager in zwart maat L is een zeer functionele accessoire, ideaal voor het vervoeren van een groter aantal voorwerpen terwijl u zich op de fiets verplaatst. Dit rek heeft afmetingen van 310 x 330 mm waardoor u probleemloos een groot aantal objecten kunt vervoeren. Als je meer voorwerpen moet vervoeren en de ondersteuning is niet genoeg, maak je geen zorgen, je hebt de mogelijkheid om koffers op de horizontale stangen te monteren. Bovendien wordt er een lichtadapter meegeleverd zodat je hem zonder problemen kunt installeren als je een lamp op je fiets gebruikt.

Het is gemaakt van roestvrij staal, een zeer resistent en sterk materiaal dat een belasting tot maximaal 15 kg kan weerstaan. Bovendien is het perfect bestand tegen de verschillende weersomstandigheden die je kunt tegenkomen tijdens het fietsen door de stad.

Over Pelago

Pelago is een fietsenproducent die ontstaan is uit de behoeften van lokale fietsers en de vraag naar nieuwe alternatieven voor dagelijks transport. Het idee voor Pelago is gegroeid gedurende de laatste tien jaar in Helsinki, Finland. Het doel is om fietsen te maken die in 2050 nog steeds rijden – vandaar hun motto “bikes that serve the purpose”. Duurzaamheid vereist gemeenschappelijke inspanningen en Pelago wil hier duidelijk aan bijdragen.

Het bedrijf levert waarde aan de fietswereld door middel van functionele, esthetische en robuuste producten. Er is veel ervaring opgedaan in fietsontwikkeling aan de universiteit, maar evengoed door het werken met lokale herstelplaatsen en zelfs gerecupereerde onderdelen.

De naam 'Pelago' is afkomstig van ‘archipelago’, één van de mooiste regio’s van het thuisland Finland. Het is een constante herinnering aan de authenticiteit van de eilanden en de noordelijke achtergrond die de design principes beïnvloeden: eenvoudig, robuust en praktisch.

Reviews Pelago Bagagedrager Voorkant Large - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Voordragers

Klanten die Pelago Bagagedrager Voorkant Large - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten