Pelago Bagagedrager Voorkant Large - Chrome

€ 129,00
1 Review
100% of 100

Slechts één exemplaar op voorraad!

48-72hrs

Specificaties Pelago Bagagedrager Voorkant Large - Chrome

 • Maximum aangeraden gewicht van 15 kg.
 • Materiaal: roestvrij staal.
 • Monteerbaar op drop-outs vooraan en zijdelings met of zonder uitsparingen.
 • Inclusief montageonderdelen en instructies.
 • Mogelijkheid om bagagetassen te monteren op de horizontale staven.
 • Inclusief lichtadaptor.
 • Afwerking in chroom.
 • Afmetingen: 310mm x 330mm.
 • Gewicht: 1,2 Kg.

Omschrijving

De Pelago voordrager in de kleur chroom in maat L heeft een klassiek design met ruime afmetingen van 310x330 mm. Het is een perfect accessoire voor het dragen van spullen tijdens het fietsen. Houd er rekening mee dat het ongeveer een maximale belasting van 15 kg ondersteunt. Het is een zeer sterk en licht rek dankzij de vervaardiging van roestvrij staal, een resistent materiaal dat bestand is tegen alle weersomstandigheden.

Het is een veelzijdig rek dat zeer eenvoudig te installeren is en zich aanpast aan de meeste fietsen met 26 en 28-inch wielen, het bevat ook een functionele adapter voor het licht . Opgemerkt moet worden dat u ook de mogelijkheid heeft om zadeltassen op de horizontale stangen van het rek te monteren.

Over Pelago

Pelago is een fietsenproducent die ontstaan is uit de behoeften van lokale fietsers en de vraag naar nieuwe alternatieven voor dagelijks transport. Het idee voor Pelago is gegroeid gedurende de laatste tien jaar in Helsinki, Finland. Het doel is om fietsen te maken die in 2050 nog steeds rijden – vandaar hun motto “bikes that serve the purpose”. Duurzaamheid vereist gemeenschappelijke inspanningen en Pelago wil hier duidelijk aan bijdragen.

Het bedrijf levert waarde aan de fietswereld door middel van functionele, esthetische en robuuste producten. Er is veel ervaring opgedaan in fietsontwikkeling aan de universiteit, maar evengoed door het werken met lokale herstelplaatsen en zelfs gerecupereerde onderdelen.

De naam 'Pelago' is afkomstig van ‘archipelago’, één van de mooiste regio’s van het thuisland Finland. Het is een constante herinnering aan de authenticiteit van de eilanden en de noordelijke achtergrond die de design principes beïnvloeden: eenvoudig, robuust en praktisch.

Reviews Pelago Bagagedrager Voorkant Large - Chrome

5/5

100%

1 review(s)

5 Stars

1

4 Stars

0

3 Stars

0

2 Stars

0

1 Stars

0
 1. alvarosector3

  100%
  Vertaald uit het Spaans - Toon originele tekst Toon vertaling

  Heel mooi, ik kan niet wachten om hem te zien.

  Heel mooi, ik kan niet wachten om hem te zien. Heeft koplampbevestiging op bestelling

Andere producten van Voordragers

Klanten die Pelago Bagagedrager Voorkant Large - Chrome kochten, kochten ook

Recent bekeken producten