Crank Brothers Stamp 1 Gen 2 Small Pedalen - Zwart

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Crank Brothers Stamp 1 Gen 2 Small Pedalen - Zwart

  • Pedaaltype: Kunststof platformpedaal geoptimaliseerd voor gebruik in all-mountain, trail, stad en e-bike.
  • Constructie: Nieuw pedaallichaam gevormd uit lichtgewicht versterkt composietmateriaal met een laag profiel en een concave platform (13,5-15,5 mm).
  • Duurzaamheid: Afgeschuinde hoeken van het pedaallichaam om contact met rotsen en stenen te voorkomen.
  • Lagers: Binnenlager: Igus LL-glide-lager, Buitenlager: Enduro-afgedicht lager,
  • Pinnen: 10 vervangbare pinnen aan elke kant van het pedaal voor optimale grip.
  • Pedaalas: SCM 435-chroom-molybdeenstaal.
  • Formaat: 100 mm x 100 mm, aanbevolen voor schoenmaten 5-10 (VS) // 37-43 (EU).
  • Gewicht: Een paar pedalen weegt slechts 321 gram, waardoor ze lichtgewicht en efficiënt zijn.

Omschrijving

We introduceren de CrankBrothers Stamp 1 - 2e Gen. Small Platform Pedals, de tweede generatie van deze pedaallijn die de wereld van het fietsen heeft gerevolutioneerd. Ontworpen om ongeëvenaarde prestaties te leveren, hebben deze platformpedalen een lichtgewicht versterkt composiet pedaallichaam dat zorgt voor uitzonderlijke grip op elk terrein. Hun laag profiel met een concaaf platform en afgeschuinde randen voorkomt contact met rotsen en stenen en biedt de stabiliteit en controle die je nodig hebt om zelfs de meest uitdagende paden te overwinnen.

Kwaliteit en duurzaamheid staan voorop bij de Stamp 1-pedalen van Crankbrothers. Ze zijn uitgerust met premium afdichtingen en lagers, wat zorgt voor een lange levensduur en soepele werking bij elke pedaalslag. Bovendien hebben ze 10 vervangbare pinnen aan elke kant van het pedaal voor optimale grip, zelfs onder ongunstige omstandigheden. Verkrijgbaar in twee maten die zijn geoptimaliseerd voor verschillende schoenmaten, zijn deze pedalen de perfecte keuze voor all-mountain, trail, stad en e-bike rijders.

Beschikbaar in kleine maat, die schoenmaten van 37 tot 43 (US 5-10) bestrijkt, zijn deze pedalen een uitstekende optie voor mountainbike- en wielrenners die op zoek zijn naar hoogwaardige en duurzame pedalen.

Over Crank Brothers

Carl and Frank zijn, zoals de naam van dit merk doet vermoeden, broers en de oprichters van Crank brothers. Gepassioneerd door MTB, zochten ze altijd naar manier om de ervaring op twee wielen te verbeteren. Dat is de reden waarom ze besloten Crank Brothers op te richten, nu wereldwijd erkend. Gebaseerd op Laguna Beach, zijn hun producten een ware revolutie in de wielerwereld geweest. In 1994 lanceerde ze de ´Speed Lever´, een hefboom om het monteren en demonteren van banden op de velg makkelijker te maken. In 2001 lanceerden ze het pedaal `Eggbeater` waarmee ze wereldwijd bekend werden. Het is een super lichtgewicht pedaal met een speciaal ontwerp om het vastplakken van modder te voorkomen. Andere modellen werden gelanceerd zoals ´Candy´, `Mallet´ en ´5050´ met hetzelfde pedaal als uitgangspunt. De producten van Crank Brothers worden gebruikt door bekende rijders over de hele wereld, dankzij het innovatieve design van de producten, de geweldige kwaliteit en functionaliteit.

Reviews Crank Brothers Stamp 1 Gen 2 Small Pedalen - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Crank Brothers Stamp 1 Gen 2 Small Pedalen - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten