Pedalen Crank Brothers Eggbeater 1 - Rood Zilver

€ 59,90 € 43,95

Bespaar 27% (-€ 15,95)

Slechts één exemplaar op voorraad!

48-72hrs

Specificaties Pedalen Crank Brothers Eggbeater 1 - Rood Zilver

 • Gewicht (per pedaal): 256g.
 • As: gesmeed chromoly staal.
 • Body: stamped staal.
 • Wings: stamped staal.
 • Spring: 300-series roestvrij staal.
 • Binnenlager: bushing.
 • Buitenlager: cartridge.
 • Schoenplaten: premium koperen schoenplaatjes inbegrepen.
 • Releasehoek: 15 of 20 graden.
 • Maximale gewicht fietser: geen limieten.
 • Kleur: zilver en rood.

Omschrijving

De Pedalen Crank Brothers Eggbeater 1 zijn de perfecte keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een lichtgewicht en duurzaam pedaal. Met een gewicht van slechts 256g per pedaal, zijn deze pedalen een van de lichtste op de markt. De as is gemaakt van gesmeed chromoly staal, wat zorgt voor een sterke en duurzame constructie.

De body en wings zijn gemaakt van gestempeld staal, wat zorgt voor een lichtgewicht en stijlvol ontwerp. De spring is gemaakt van 300-serie roestvrij staal, wat zorgt voor een soepele en betrouwbare werking. De binnenlager is een bushing, terwijl de buitenlager een cartridge is, wat zorgt voor een soepele en duurzame werking.

De Pedalen Crank Brothers Eggbeater 1 worden geleverd met premium koperen schoenplaatjes, die zorgen voor een goede grip en een veilige verbinding tussen de fietser en de pedalen. De releasehoek kan worden ingesteld op 15 of 20 graden, afhankelijk van de voorkeur van de fietser. Er is geen limiet aan het maximale gewicht van de fietser, wat deze pedalen geschikt maakt voor alle soorten fietsers.

De Pedalen Crank Brothers Eggbeater 1 zijn verkrijgbaar in de kleuren zilver en rood, waardoor ze perfect passen bij elke fiets. Als je op zoek bent naar een lichtgewicht, duurzaam en betrouwbaar pedaal, dan zijn de Pedalen Crank Brothers Eggbeater 1 de perfecte keuze voor jou.

Over Crank Brothers

Carl and Frank zijn, zoals de naam van dit merk doet vermoeden, broers en de oprichters van Crank brothers. Gepassioneerd door MTB, zochten ze altijd naar manier om de ervaring op twee wielen te verbeteren. Dat is de reden waarom ze besloten Crank Brothers op te richten, nu wereldwijd erkend. Gebaseerd op Laguna Beach, zijn hun producten een ware revolutie in de wielerwereld geweest. In 1994 lanceerde ze de ´Speed Lever´, een hefboom om het monteren en demonteren van banden op de velg makkelijker te maken. In 2001 lanceerden ze het pedaal `Eggbeater` waarmee ze wereldwijd bekend werden. Het is een super lichtgewicht pedaal met een speciaal ontwerp om het vastplakken van modder te voorkomen. Andere modellen werden gelanceerd zoals ´Candy´, `Mallet´ en ´5050´ met hetzelfde pedaal als uitgangspunt. De producten van Crank Brothers worden gebruikt door bekende rijders over de hele wereld, dankzij het innovatieve design van de producten, de geweldige kwaliteit en functionaliteit.

Reviews Pedalen Crank Brothers Eggbeater 1 - Rood Zilver

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Pedalen

Klanten die Pedalen Crank Brothers Eggbeater 1 - Rood Zilver kochten, kochten ook

Recent bekeken producten