Pedalen Crank Brothers Eggbeater 1 - Zilver

€ 59,90 € 43,95

Bespaar 27% (-€ 15,95)

48-72hrs

Specificaties Pedalen Crank Brothers Eggbeater 1 - Zilver

 • Gewicht (per pedaal): 256g.
 • As: gesmeed chromoly staal.
 • Body: stamped staal.
 • Wings: stamped staal.
 • Spring: 300-series roestvrij staal.
 • Binnenlager: bushing.
 • Buitenlager: cartridge.
 • Schoenplaten: premium koperen schoenplaatjes inbegrepen.
 • Releasehoek: 15 of 20 graden.
 • Maximale gewicht fietser: geen limieten.
 • Kleur: zilver en zwart.

Omschrijving

De Pedalen Crank Brothers Eggbeater 1 in zilver zijn een uitstekende keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een lichtgewicht en duurzaam pedaal. Met een gewicht van slechts 256 gram per pedaal zijn deze pedalen een van de lichtste op de markt. De as is gemaakt van gesmeed chromoly staal, wat zorgt voor een sterke en duurzame constructie.

De body en wings zijn gemaakt van gestempeld staal, wat zorgt voor een lichtgewicht en stijve constructie. De spring is gemaakt van 300-serie roestvrij staal, wat zorgt voor een soepele en betrouwbare werking. De binnenlager is een bushing, terwijl de buitenlager een cartridge is, wat zorgt voor een soepele en duurzame werking.

Deze pedalen worden geleverd met premium koperen schoenplaatjes, die zorgen voor een goede grip en een efficiënte krachtoverbrenging. De releasehoek kan worden ingesteld op 15 of 20 graden, wat zorgt voor een goede balans tussen veiligheid en gemak. Er is geen limiet aan het maximale gewicht van de fietser, dus deze pedalen zijn geschikt voor zowel lichte als zware fietsers. De kleur van deze pedalen is zilver en zwart, wat zorgt voor een stijlvolle en moderne uitstraling.

Over Crank Brothers

Carl and Frank zijn, zoals de naam van dit merk doet vermoeden, broers en de oprichters van Crank brothers. Gepassioneerd door MTB, zochten ze altijd naar manier om de ervaring op twee wielen te verbeteren. Dat is de reden waarom ze besloten Crank Brothers op te richten, nu wereldwijd erkend. Gebaseerd op Laguna Beach, zijn hun producten een ware revolutie in de wielerwereld geweest. In 1994 lanceerde ze de ´Speed Lever´, een hefboom om het monteren en demonteren van banden op de velg makkelijker te maken. In 2001 lanceerden ze het pedaal `Eggbeater` waarmee ze wereldwijd bekend werden. Het is een super lichtgewicht pedaal met een speciaal ontwerp om het vastplakken van modder te voorkomen. Andere modellen werden gelanceerd zoals ´Candy´, `Mallet´ en ´5050´ met hetzelfde pedaal als uitgangspunt. De producten van Crank Brothers worden gebruikt door bekende rijders over de hele wereld, dankzij het innovatieve design van de producten, de geweldige kwaliteit en functionaliteit.

Reviews Pedalen Crank Brothers Eggbeater 1 - Zilver

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Pedalen Crank Brothers Eggbeater 1 - Zilver kochten, kochten ook

Recent bekeken producten