Paul Components Voornaaf 32 Gaats - Zilver

€ 210,00 € 180,00

Bespaar 14% (-€ 30,00)

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Paul Components Voornaaf 32 Gaats - Zilver

  • Hoge kwaliteit hub en erg resistent.
  • 32 holes.
  • Double fixed.
  • Gemaakt in 6061 aluminium
  • Verschillende bewerkingsprocessen voor de naaf shells.
  • Voor en achter hebben dezelfde flens breedtes en diameters voor een eenvoudige wielbouw.

Omschrijving

De Paul Components Voornaaf 32 Gaats Zilver is een hoogwaardige en zeer resistente naaf voor je fiets. Deze naaf heeft 32 holes en is dubbel vastgezet, wat zorgt voor een stabiele en betrouwbare werking tijdens het fietsen. De Paul Components Voornaaf is gemaakt van 6061 aluminium, waardoor deze zeer sterk en duurzaam is.

Deze naaf is vervaardigd met behulp van verschillende bewerkingsprocessen voor de naaf shells. Dit zorgt voor een nog betere kwaliteit en prestaties van de naaf. Voor en achter hebben dezelfde flens breedtes en diameters, waardoor deze naaf gemakkelijk te gebruiken is bij de wielbouw.

Als jij op zoek bent naar een betrouwbare en hoogwaardige naaf voor jouw fiets, dan is de Paul Components Voornaaf 32 Gaats Zilver de perfecte keuze voor jou. Dankzij zijn stevige constructie en duurzame materialen, zal deze naaf je fiets jarenlang van optimale prestaties voorzien.

Over Paul Components

Voor meer dan twintig jaar ontwerpt en fabriceert Paul Component kwaliteits fietsonderdelen in hun fabriek in Chico, California.

Alle onderdelen worden gefabriceerd volgens de strenge normen voor prestaties, pasvorm en afwerking. Paul Component is dan ook trots op de onderdelen die ze maken en staan hier volledig achter.

De ontwerpen worden gedreven door functie, niet door uiterlijk en dit merk geloofd dat de juiste componenten je rit net een beetje leuker of interessanter kunnen maken.

Reviews Paul Components Voornaaf 32 Gaats - Zilver

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Voornaven

Klanten die Paul Components Voornaaf 32 Gaats - Zilver kochten, kochten ook

Recent bekeken producten