Paul Components Post Mount/I.S. Klamper Schijfrem Shimano - Oranje

€ 295,00
3-4 Werkdagen

Specificaties Paul Components Post Mount/I.S. Klamper Schijfrem Shimano - Oranje

 • Materiaal: 6061 aluminium, warmtebehandeld staal
 • Type rem: mechanische schijf
 • Remhendel trekken: korte slag
 • Remmontage: paalmontage
 • Remblokken: metallic/gesinterd
 • Vatregelaar: Ja
 • Drie gehard stalen pinnen om de pickup-actuator te lokaliseren
 • Remblokken en bevestigingsmateriaal inbegrepen
 • Gewoon naaldrollager
 • Discipline: Weg
 • Gewicht: 211 g

Omschrijving

De Paul Components Post Mount/I.S. Klamper Schijfrem Shimano in de kleur Oranje is een mechanische schijfrem voor je fiets. Gemaakt van hoogwaardig materiaal zoals 6061 aluminium en warmtebehandeld staal. Met een korte slag remhendel en paalmontage voor eenvoudige montage. De remblokken zijn metallic/gesinterd en de remklauw heeft een vatregelaar. Bovendien worden de remblokken en bevestigingsmateriaal bij de schijfrem meegeleverd. Ideaal voor wielrennen met een gewicht van slechts 211 g.

De Paul Components Post Mount/I.S. Klamper Schijfrem Shimano is ontworpen met drie gehard stalen pinnen om de pickup-actuator te lokaliseren. Hierdoor ben je verzekerd van een precieze en krachtige remwerking. De remklauw heeft een gewoon naaldrollager voor soepel gebruik. Deze schijfrem is speciaal geschikt voor gebruik op de weg, waardoor je optimale prestaties kunt verwachten. Dankzij het opvallende oranje kleurontwerp is deze schijfrem ook nog eens een echte blikvanger op je fiets.

Kies voor de Paul Components Post Mount/I.S. Klamper Schijfrem Shimano - Oranje en geniet van betrouwbare en krachtige remprestaties. Of je nu een professional bent of gewoon fanatiek fietst, deze schijfrem biedt de juiste functies en kwaliteit die je nodig hebt. Met de meegeleverde remblokken en bevestigingsmateriaal kun je meteen aan de slag. Bestel deze schijfrem vandaag nog en upgrade je fiets met een stijlvolle en functionele remoplossing.

Over Paul Components

Voor meer dan twintig jaar ontwerpt en fabriceert Paul Component kwaliteits fietsonderdelen in hun fabriek in Chico, California.

Alle onderdelen worden gefabriceerd volgens de strenge normen voor prestaties, pasvorm en afwerking. Paul Component is dan ook trots op de onderdelen die ze maken en staan hier volledig achter.

De ontwerpen worden gedreven door functie, niet door uiterlijk en dit merk geloofd dat de juiste componenten je rit net een beetje leuker of interessanter kunnen maken.

Reviews Paul Components Post Mount/I.S. Klamper Schijfrem Shimano - Oranje

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Paul Components Post Mount/I.S. Klamper Schijfrem Shimano - Oranje kochten, kochten ook

Recent bekeken producten