Paul Components Canti Lever Remhendels - Zwart

€ 210,00

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Paul Components Canti Lever Remhendels - Zwart

  • Materiaal: 6061 aluminium
  • Korte trekrem
  • Voor gebruik met korte trek, middentrek en laterale trek
  • Geanodiseerde afwerking
  • Klemgrootte: 22,2 mm
  • 5 mm schroef aan de zijkant van de hendel
  • Er zijn tonafstellers meegeleverd om uw remmen af ​​te stellen
  • Gewicht: 137 g

Omschrijving

De Paul Components Canti Lever Remhendels zijn gemaakt van 6061 aluminium en zijn geschikt voor gebruik met korte trek, middentrek en laterale trekremmen. Met hun geanodiseerde afwerking hebben ze een strakke uitstraling en de klemgrootte van 22,2 mm zorgt voor een stevige bevestiging op het stuur. Met een gewicht van slechts 137 g zijn ze licht en gemakkelijk te hanteren.

De remhendels zijn voorzien van een 5 mm schroef aan de zijkant, waarmee je de remhendel gemakkelijk kunt aanpassen aan jouw voorkeur. Bovendien worden tonafstellers meegeleverd, zodat je je remmen nauwkeurig kunt afstellen. Of je nu op zoek bent naar duurzame remhendels voor je racefiets of mountainbike, de Paul Components Canti Lever Remhendels zijn een uitstekende keuze.

Dankzij hun korte trekrem en doordachte ontwerp bieden deze remhendels optimale prestaties en controle. Of je nu over ruig terrein rijdt of op hoge snelheid afdalingen maakt, met deze remhendels kun je rekenen op betrouwbare remkracht en soepele bediening. Upgrade je fiets met de Paul Components Canti Lever Remhendels en ervaar het verschil in remprestaties.

Over Paul Components

Voor meer dan twintig jaar ontwerpt en fabriceert Paul Component kwaliteits fietsonderdelen in hun fabriek in Chico, California.

Alle onderdelen worden gefabriceerd volgens de strenge normen voor prestaties, pasvorm en afwerking. Paul Component is dan ook trots op de onderdelen die ze maken en staan hier volledig achter.

De ontwerpen worden gedreven door functie, niet door uiterlijk en dit merk geloofd dat de juiste componenten je rit net een beetje leuker of interessanter kunnen maken.

Reviews Paul Components Canti Lever Remhendels - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Paul Components Canti Lever Remhendels - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten