Passport Resident Track vloerpomp

48-72hrs

Specificaties Passport Resident Track vloerpomp

  • Stevige kunststof loop en basisconstructie uit één stuk.
  • Omkeerbare ventielkop met duimvergrendeling.
  • Maximale druk: 160Psi
  • Gewicht: 690g

Omschrijving

De Passport Resident Track vloerpomp neemt zeer weinig ruimte in beslag en stelt u in staat om de banden van uw fiets met gemak en totale precisie op te pompen. Deze staande inflator is sterk en resistent omdat hij is gemaakt van hars uit één stuk, dus er is geen risico dat hij losraakt. Dankzij het functionele ontwerp kun je alles zonder problemen opblazen, omdat het een basis heeft zodat je je voet kunt vasthouden en meer stabiliteit krijgt om comfortabeler op te blazen.

Over Passport

Passport Lanceerde zijn eerste product in 2006. Sindsdien heeft het merk veel nieuwe fietsproducten en accessoires op de markt gebracht. De catalogus is uitgebreid en omvat nu een breed scala aan producten. Het merk maakt professionele producten van materialen van de hoogste kwaliteit..

Iedereen in het Passport team is een fietsliefhebber en betrokken bij de ontwikkeling van de producten; van het initiële ontwerp tot het rigoureuze testen van de producten in alle weersomstandigheden. Het team besteedt veel tijd op hun hoofdkantoor in Ely, Cambridgeshire, Verenigd Koninkrijk en onderzoekt daar elk detail, zodat ze de kwaliteit van hun producten kunnen garanderen. Het doel is om geweldige accessoires van de hoogste kwaliteit te ontwikkelen.

Reviews Passport Resident Track vloerpomp

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Vloerpompen

Klanten die Passport Resident Track vloerpomp kochten, kochten ook

Recent bekeken producten