Passport Pilot Leer Zadel - Zwart

€ 45,95 € 37,95

Bespaar 17% (-€ 8,00)

48-72hrs

Specificaties Passport Pilot Leer Zadel - Zwart

      
  • Lichtgewicht, hoogwaardige Flyweight-vulling
  • Duurzame anti-kras zijpanelen
  • Anatomische vulling met V-snit om de druk te verlichten.
  • Rails in Cr-Mo
  • Bekleed met leer
  • Afmetingen: 280 x 150 mm
  • Gewicht: 320g

Omschrijving

Het Passport Pilot-zadel is licht, snel, elegant en comfortabel, hoge prestaties voor de fietser die op zoek is naar een zadel van hoge kwaliteit. De Pilot is bekleed met leer en biedt de elegantie en het comfort die u zoekt in een klassiek sportief zadel. Het heeft ook extra vulling in de meest noodzakelijke gebieden die in een V zijn uitgesneden om de druk te verlichten.
Het Passport Pilot-zadel valt op door zijn zijpanelen van resistent en duurzaam krasbestendig materiaal dat krimpt bij contact met de ruwste oppervlakken.

Over Passport

Passport Lanceerde zijn eerste product in 2006. Sindsdien heeft het merk veel nieuwe fietsproducten en accessoires op de markt gebracht. De catalogus is uitgebreid en omvat nu een breed scala aan producten. Het merk maakt professionele producten van materialen van de hoogste kwaliteit..

Iedereen in het Passport team is een fietsliefhebber en betrokken bij de ontwikkeling van de producten; van het initiële ontwerp tot het rigoureuze testen van de producten in alle weersomstandigheden. Het team besteedt veel tijd op hun hoofdkantoor in Ely, Cambridgeshire, Verenigd Koninkrijk en onderzoekt daar elk detail, zodat ze de kwaliteit van hun producten kunnen garanderen. Het doel is om geweldige accessoires van de hoogste kwaliteit te ontwikkelen.

Reviews Passport Pilot Leer Zadel - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Prostaatzadels

Klanten die Passport Pilot Leer Zadel - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten