Passport Fastpass Mini gereedschap

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Passport Fastpass Mini gereedschap

  • 6 inbussleutels voor inbusbevestigingen - 2, 2,5, 3, 4, 5 en 6 mm
  • T-25 Torx-type fitting (Past op veel schijfrotorbouten)
  • Platte en kruiskopschroevendraaiers (handig voor versnellingen en remaanpassingen)
  • Materiaal: 6061 T6 Legering en Chroom Vanadium
  • Body zijplaten met flesopener
  • Gewicht: 105 gram

Omschrijving

De Passport Fastpass Mini gereedschap is een handig en compact gereedschap dat onmisbaar is voor elke fietser. Met dit gereedschap heb je altijd de belangrijkste inbussleutels bij de hand, namelijk de maten 2, 2,5, 3, 4, 5 en 6 mm. Daarnaast is er ook een T-25 Torx-type fitting aanwezig die op veel schijfrotorbouten past. Zo kun je snel en gemakkelijk kleine reparaties uitvoeren aan je fiets.

Naast de inbussleutels en Torx-type fitting, bevat de Passport Fastpass Mini gereedschap ook platte en kruiskopschroevendraaiers. Deze zijn handig voor het afstellen van versnellingen en remmen. Het gereedschap is gemaakt van hoogwaardige materialen, namelijk 6061 T6 Legering en Chroom Vanadium. Hierdoor is het gereedschap duurzaam en gaat het lang mee.

De Passport Fastpass Mini gereedschap heeft ook nog een extra functie, namelijk body zijplaten met flesopener. Zo kun je na een lange fietstocht genieten van een verfrissend drankje. Het gereedschap weegt slechts 105 gram en is daardoor gemakkelijk mee te nemen in je fietstas of broekzak. Kortom, de Passport Fastpass Mini gereedschap is een onmisbaar gereedschap voor elke fietser die graag zelf kleine reparaties uitvoert aan zijn of haar fiets.

Over Passport

Passport Lanceerde zijn eerste product in 2006. Sindsdien heeft het merk veel nieuwe fietsproducten en accessoires op de markt gebracht. De catalogus is uitgebreid en omvat nu een breed scala aan producten. Het merk maakt professionele producten van materialen van de hoogste kwaliteit..

Iedereen in het Passport team is een fietsliefhebber en betrokken bij de ontwikkeling van de producten; van het initiële ontwerp tot het rigoureuze testen van de producten in alle weersomstandigheden. Het team besteedt veel tijd op hun hoofdkantoor in Ely, Cambridgeshire, Verenigd Koninkrijk en onderzoekt daar elk detail, zodat ze de kwaliteit van hun producten kunnen garanderen. Het doel is om geweldige accessoires van de hoogste kwaliteit te ontwikkelen.

Reviews Passport Fastpass Mini gereedschap

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Multitools

Klanten die Passport Fastpass Mini gereedschap kochten, kochten ook

Recent bekeken producten